Συνελήφθη η «Μαύρη Χήρα» σύζυγος διαβόητου βαρόνου ναρκωτικών (Video)

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε η διαβόητη «Μαύρη Χήρα» Τζανούμπια ντε Σόουζα Χανζέλ, από τη Βραζιλία.

Η 33χρονη, σύζυγος βαρόνου ναρκωτικών θεωρήθηκε υπεύθυνη για το ξέσπασμα βίας σε μία από τις μεγαλύτερες φαβέλες της χώρας, όπου ξέσπασε πόλεμος συμμοριών.

Σε αυτόν τον πόλεμο αναμετρήθηκαν ο πρώην βαρόνος της διακίνησης ναρκωτικών στη Ροσίνια, ο Αντόνιου Φρανσίσκου Μπονφίμ, ή «Νεμ» σύζυγος της 33χρονης, ο οποίος φυλακίστηκε το 2011, και το άλλοτε δεξί του χέρι, ο Χοζέριου Αβελίνου ντα Σίλβα, γνωστός και ως «Χοζέριου 157», ο οποίος καταζητείται από τις αρχές.

Κατά τη διάρκεια της απουσίας του συζύγου, η ίδια πήρε στα χέρια της την διοίκηση της συμμορίας και ηγήθηκε της επίθεσης στη φαβέλα που είχε εγκατασταθεί η αντίπαλη συμμορία.

Η Τζανούμπια, που είχε καταδικαστεί ερήμην σε 28 χρόνια κάθειρξη τον Μάρτιο του 2016 για διακίνηση ναρκωτικών, διέφευγε τη σύλληψη.

Η γυναίκα του βαρόνου περιέπαιζε τις αρχές, δημοσιεύοντας για παράδειγμα φωτογραφίες της με μπικίνι σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.Η ίδια έχει παρελθόν σχέσεων με γνωστούς εμπόρους ναρκωτικών, που σχεδόν όλοι σκοτώθηκαν σε βίαια επεισόδια ή από αστυνομικούς