Όσκαρ: Οι λαμπερές εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Λαμπερές εμφανίσεις, φορέματα υψηλής ραπτικής και εντυπωσιακά κοσμήματα είχαν την τιμητική τους στο κόκκινο χαλί του Dolby Theatre, στο φετινό κορυφαίο θεσμό των κινηματογραφικών βραβείων του Λος ‘Αντζελες, σύμφωνα με το People.

Έμα Στόουν (Emma Stone)
Η ηθοποιός, η οποία κέρδισε το κορυφαίο βραβείο, Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της ως Μπέλα Μπάξτερ στην ταινία «Poor Things», φόρεσε μία custom-made Louis Vuitton δημιουργία σε πράσινο της μέντας και ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο περιδέραιο 30 καρατίων του οίκου. Ωστόσο όταν σηκώθηκε να παραλάβει το χρυσό αγαλματίδιο είχε ένα μικρό ατύχημα με το φόρεμά της.

Ντα’Βάιν Τζόι Ράντολφ (Da’Vine Joy Randolph)
Έλαβε το Όσκαρ Β΄ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Τα παιδιά του Χειμώνα» του Αλεξάντερ Πέιν φορώντας μία εντυπωσιακή γαλάζια τουαλέτα Louis Vuitton.

Αμέρικα Φερέρα (America Ferrera)
Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός επέλεξε μία ροζ Versace δημιουργία. «Σκεφτήκαμε να κρατήσουμε το ροζ για το τέλος» δήλωσε η στυλίστρια Κάρλα Γουέλς (Karla Welch) για το φόρεμα – δημιουργία για την οποία χρειάστηκαν περισσότερες από 400 ώρες εργασίας.

Μισέλ Γιο (Michelle Yeoh)
Έλαμψε στο κόκκινο χαλί με ασημί φόρεμα Balenciaga, μαύρα γάντια, διαμαντένια σκουλαρίκια Cindy Chao και ένα εντυπωσιακό ρολόι.

Ρίτα Μορένο (Rita Moreno)
Η 92χρονη ηθοποιός, ανέβηκε στη σκηνή επιλέγοντας ένα φόρεμα από ταφτά και βελούδο Badgley Mischka και κομψά μαύρα opera γάντια ενώ αποκάλυψε ότι φορούσε περούκα. «Απλώς διασκεδάζω φορώντας [την]. Είναι φόρος τιμής στην Τσίτα Ριβέρα (Chita rRvera), μια γυναίκα που αγάπησα πολύ» είπε η Ρίτα Μορένο στο κόκκινο χαλί η οποία συνοδευόταν από την κόρη της Φερνάντα Λουίζα Γκόρντον (Fernanda Luisa Gordon)

Σάντρα Χιούλερ (Sandra Huller)
Έλαμψε με μία με μαύρη custom δημιουργία του οίκου Schiaparelli.

Αριάνα Γκράντε (Ariana Grande)
Επέλεξε μία εντυπωσιακή ροζ τουαλέτα Giambattista Valli Haute Couture με κοσμήματα Tiffany & Co.

Φλόρενς Πιου (Florence Pugh)
Η σταρ του Oppenheimer φόρεσε ένα ασημένιο φόρεμα Del Core και κοσμήματα Bulgari.

Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron)
Ηταν πανέμορφη με ένα γκρι ντραπέ σατέν φόρεμα Dior Haute Couture και κοσμήματα Boucheron.