Νέα καταγγελία Δημάρχου Πάφου για τους λήπτες ΕΕΕ (Βίντεο)

Σε νέα καταγγελία προχώρησε ο Δήμαρχος Πάφο Φαίδωνας Φαίδωνος, μέσω της εκπομπής “Πρωινά Νέα” του TvOne για το θέμα του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο ίδιος “είχα πρόθεση να βγω αυτές τις μέρες με δημόσια ανακοίνωση. Τότε που είχα πει για το ΕΕΕ, μου είχαν πει, έχεις στοιχειά; Είχαν στείλει αν θυμάστε στον Δήμο Πάφου, 52 άτομα λήπτες του ΕΕΕ για να εργαστούν πέντε μέρες την εβδομάδα πέντε ώρες την μέρα. Είχα πει ότι παρουσιάστηκαν 27 άτομα από τα 52. Τελικά αυτή την στιγμή στον Δήμο Πάφου είναι 21 άτομα από τα 52 και μάλιστα τα 52 άτομα είχαν διαλεχτεί και δεν αντιμετώπιζαν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ήταν άτομα υγιείς τα οποία μπορούσαν να εργαστούν”.

“Οφείλω να σας καταγγείλω δημόσια, ότι δυο μήνες μετά την γνωστή υπόθεση, οι 31 που δεν ήρθαν να εργαστούν συνεχίζουν να είναι λήπτες του ΕΕΕ” ήταν η καταγγελία του Δημάρχου Πάφου.

Την ίδια στιγμή αναφερόμενος στο Υπουργείο Εργασία, ο κ. Φαίδωνος είπε πως “μου είχε στείλει επιστολή, γιατί εγώ είχα φροντίσει και ζήτησα από τις υπηρεσίες του Δήμου Πάφου και ετοιμάσαμε κατάλογο τον οποίο στείλαμε και τους είπαμε ότι από αυτούς τους 52, ήρθαν μόνο οι 21. Ορίστε και τα ονόματα τους και τα στοιχεία τους”.

Δείτε ολόκληρη την δήλωση του Δημάρχου Πάφου:

https://www.facebook.com/tvonenews.com.cy/videos/554856711531210/