Καφεμαντεία: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Καφεμαντεία: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η καφεμαντεία, τα σύμβολα του καφέ, είναι μία μαντική μέθοδος που μπορεί να μαντέψει κάθε κρυφό μυστικό μέσα σε ερωτικές σχέσεις και γάμους.

Κριός: ΔΙΠΛΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ – ΚΡΙΚΟΙ –ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΑ

Θα δεχτείτε μια πρόταση από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, για την κοινή σας πια πορεία, μακριά από άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος. Όλοι οι τρίτοι που μέχρι τώρα σας επηρέαζαν αρνητικά υποχωρούν …και σας αφήνουν τον χώρο να πράξετε όπως εσείς επιθυμείτε. Ακόμη και οι δύσκολες επανασυνδέσεις θα γίνουν …πλέον εύκολες.

Ταύρος: ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

Υπάρχει στην ζωή σας, μια ξεχωριστή προσωπικότητα, που θέλει να σας κάνει μια έκπληξη γύρω από δεσμεύσεις άμεσες. Πιθανόν και το ένστικτο σας, να το είχε πιάσει. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς θα βρεθείτε λίαν συντόμως μέσα ένα άλλο στάτους ερωτικής σχέσης. Τύχη θα έχουν και οι ελεύθεροι, μέσα σε καινούργιες γνωριμίες από την εργασία τους.

Δίδυμοι: ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΡΔΙΑ – ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ

Η σχέση σας η αισθηματική θα πάει από το καλό στο καλύτερο, και με πρωτοβουλίες από τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που είχατε καιρό να το ζήσετε. Οι μέρες έχουν ευχάριστα και στα οικονομικά σας θέματα και υποχρεώσεις που σας ταλαιπωρούν καιρό, θα φύγουν από τα μονοπάτια σας. Κάποιες νέες επαφές …θα έχουν και οι παρατεταμένα μόνοι τους.

Καρκίνος: Ο ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Μπορεί να έχετε μείνει καιρό μόνοι σας, ή ακόμη χειρότερα μόνοι σας, μέσα σε σχέσεις που δεν σας δίνουν αυτά που θέλετε. Μια ερωτική είδηση σας έρχεται από ένα φλογερό πάθος – γνωριμία, που είχατε κάποια χρόνια πριν και σας ταρακουνάει με τις προθέσεις και τις προτάσεις που θα σας κάνει. Αυτήν την φορά με διαφορετικούς όρους …που δεν θα σας αφήνουν περιθώριο για αρνητική απάντηση.

Λέων: ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΡΤΑ – ΠΑΡΑΘΥΡΟ

Οι λύσεις που ζητάτε μέσα σε αυτήν την σχέση, και ειδικά από την μεριά του ανθρώπου σας, θα βρεθούν και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Οι δεσμεύσεις του με κάποια άτομα, παλιές υποθέσεις και ερωτικές εκκρεμότητες, λήγουν και σας δίνουν την ευκαιρία σαν ζευγάρι πια, να μπορέσετε να οργανώσετε τα πλάνα σας, που πιθανόν να εμπεριέχουν και μια νέα μόνιμη και νόμιμη δέσμευση. Μια καινούργια ζωή.

 

Παρθένος: ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ

Έχετε κατά νου ότι κάτι από το παρελθόν του ανθρώπου σας, κατά καιρούς τον ενοχλεί, αλλά δεν σας το λέει, για να μην αισθανθείτε ζήλια ή πλάσετε κάποια σενάρια λαθεμένα. Όπως και να έχουν τα πράματα, εντός των επομένων ημερών, πολλά θα ξεκαθαρίσουν και θα σας δώσουν τις αληθινές απαντήσεις που ζητάτε. Τελικά θα δείτε, ότι δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο και περίεργο να σας τρομάζει.

Ζυγός: ΒΕΛΟΣ ΕΡΩΤΑ – ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Ο άνθρωπος σας, έχει κάνει τον προσωπικό του αγώνα, για να λήξει κάποιες ιστορίες του δικού του παρελθόντος. Αυτό μέσα στον Ιανουάριο … θα σας δώσει και τις θετικές ειδήσεις, που μπορούν να σας βάλουν και σε μια πιο επίσημη κατάσταση στο μεταξύ σας. Εσείς που έχετε εκνευριστεί λόγω των άνωθεν, λίγη υπομονή και όλα θα έρθουν όπως τα έχετε ήδη σχεδιάσει.

Σκορπιός: ΕΝΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ – ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ

Έχετε πια βαρεθεί ή και ακόμη απελπιστεί …από το να περιμένετε ένα σινιάλο, ένα μήνυμα από κάποιον πρώην σας, που για τους δικούς σας λόγους ακόμη, δεν θέλετε να διαγράψετε από την καρδιά σας. Είναι πιθανόν, αυτό να είναι και μια επικοινωνιακή στρατηγική, από την δική του μεριά, για να αντιληφθεί αν θα τον ψάξετε, αν θα κάνετε κάποια επαφή. Κρατήστε την σιγή σας, και κάτι θα σας αποκαλυφθεί σύντομα.

 

Τοξότης: ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΝΤΡΑ – ΓΥΝΑΙΚΑ

Δεν θα πρέπει να έχετε καμία απολύτως θλίψη … για την στάση που βλέπετε στις επικοινωνίες και τις επαφές με το άτομο που έχετε σχέση. Πιθανόν και να υπάρχουν στη καθημερινότητα του προβλήματα, που δεν θέλει ακόμη να σας ανακοινώσει. Από την ερχόμενη εβδομάδα, που το σύμπαν σας υποστηρίζει στις επιλογές σας θα δείτε και τις ευχάριστες αλλαγές που επιθυμείτε. Χρήμα σας δίνει λύσεις.

Αιγόκερως: ΚΕΡΜΑΤΑ – ΧΡΗΜΑΤΑ

Εσείς ξέρετε ότι η κινητήριος δύναμη για την σχέση σας, που είναι τόσο ιδιαίτερη, είναι η οικονομική άνεση και των δύο σας. Ευτυχώς αυτό σας πλησιάζει και σας δίνει την ευχέρεια … για να κάνετε όλα αυτά που έχετε σκεφτεί, αλλά και το πιο σημαντικό από όλα, να αποδεσμεύσει τον άνθρωπο σας από το παρελθόν του. Πολλές και οι προτάσεις για ταξίδια, σε όσους έχουν σχέση εξ αποστάσεως.

Υδροχόος: ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ

Έχετε μια καλή είδηση, να σας χτυπάει την πόρτα τις επόμενες ώρες. Ένας έρωτας που ποτέ τελικά δεν έσβησε, έρχεται από τα παλιά, και με ευθύ πια τρόπο σας μιλά για αλλαγές … και σας κάνει πρόταση για επανασύνδεση, με συνοπτικές διαδικασίες. Σκεφτείτε, κάντε και εσείς τις δικές σας ερωτήσεις και δώστε τις απαντήσεις σας. Σε κάποιους αυτό, θα είναι πρόταση γάμου.

Ιχθείς: ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Είσαστε ανάμεσα σε πολλές και διαφορετικές επιλογές, που σας κάνουν πια να ξαναβρείτε το χαμόγελο σας. Το πρόσωπο που αγαπάτε, έρχεται με καλύτερες διαθέσεις και δομές, αυτήν την φορά, που δεν δύναται να σας χάσει…και που σίγουρα δεν θα σας αφήσουν να πείτε ΟΧΙ. Μερικοί σύντροφοι, ίσως και να πάρουν πιο ώριμες αποφάσεις γύρω από συγκατοίκηση – μεγάλη αγορά