Η Ροζίτα απειλούσε με βόμβες….

Από ότι φαίνεται η “Μαντάμ Ροζίτα” ήταν και αδίστακτη και απειλούσε τους πάντες…

Η Ροζίτα λοιπόν δρούσε ως  “θηλυκός Κορλεόνε” και απειλούσε τους πάντες ότι θα τους δώσει στη “μαφία” και θα τους έβαζε βόμβες. Εκβίαζε καθηγητές του ΤΕΠΑΚ επικαλούμενη γνωριμίες με τη μαφία του υπόκοσμου.

Οι συγγενείς της ήταν οι μεσάζοντες των εκατομμυρίων. Εμπλεκόμενοι στην υπόθεση είναι γιοι της ύποπτης, η αδελφή της , η γυναίκα του γιου της, τα 2 αδέλφια της γυναίκας του γιου της,  ένας καθηγητής χημείας στο τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Περιβάλλοντος, ένα  ζευγάρι που είναι Δ/ντες και Γραμματείς εταιρείας και ένας  άνδρας ιδιοκτήτης εταιρείας.

Επτά ολόκληρα χρόνια είχε διαρκέσει  το “γλέντι” της  λειτουργού, Ροζίτας Παυλίδου, η οποία διορίστηκε στο ΤΕΠΑΚ το 2008 και ήταν υπεύθυνη για την χορηγία των ερευνητικών προγραμμάτων.

Ορισμένοι καθηγητές έκλειναν τα μάτια στο φαγοπότι που γινότανε με τη Ροζίτα. Πολυτελείς ταξίδια, πολυτελής ζωή, απειλές και ‘πομπούες”…

Πρέπει όμως να στηθεί οπωσδήποτε μία “λαιμητόμος” για όλους αυτούς που έτρωγαν με χρυσά πηρούνια τα αστακουδάκια τους εκμεταλλευόμενοι τα προγράμματα της Ευρωπαικής ένωσης περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ!!!

Ας μη ξεχνάμε πόσοι συνάνθρωποι μας ζούν κάτω από τα όρια της φτώχειας μόνο με τα χρήματα που παίρνουν από το ΕΕΕ.

Καιρός είναι να τιμωρηθούν όλοι αυτοί παραδειγματικά.