Διπλό φονικό: Στο δικαστήριο ο 22χρονος για ανανέωση της κράτησής του

Ο 22χρονος ύποπτος ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για το διπλό φονικό που διαπράχθηκε στο Στρόβολο στις 19 Απριλίου, με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη Ντίνα Σεργίου, θα οδηγηθεί σήμερα εκ νέου ενώπιον του  Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για ανανέωση της κράτησής του.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση που αφορά στα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για φόνο, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης και κλοπής, της εισόδου ενόπλου με σκοπό την κλοπή, της εισόδου στην οικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, της απαγωγής και της απαγωγής με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και επιθετικών οργάνων και το αδίκημα της αυτουργίας.

Ως γνωστό, ο  22χρονος παραδέχθηκε ότι  είναι το πρόσωπο που μετέβη στην οικία των θυμάτων με τον 33χρονο ύποπτο, Λοίζο Τζιωνή.

Εξήγησε επίσης τον τρόπο με τον οποίο εισήλθε στο σπίτι, ότι δηλαδή μπήκε από την κουζίνα, αφού του άνοιξε ο 33χρονος ύποπτος και ακολούθως ότι ανέβηκε μαζί του στο δωμάτιο των θυμάτων, όπου αντίκρισε τα θύματα, που ήταν ήδη νεκρά.