Με μεγάλη κομματική ομάδα και πλήθος υποστηρικτών υπέβαλε την υποψηφιότητά του, ο Χρίστος Τσίγκης

Με μία από τις πιο δυναμικές παρουσίες, με μεγάλη κομματική ομάδα και πλήθος φίλων και υποστηρικτών υπέβαλε σήμερα την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Στροβόλου, ο Χρίστος Τσίγκης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Στροβόλου, συνοδευόταν, από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Ευθύμιο Δίπλαρο, από τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο, τον Πρόεδρο της ΔΗΠΑ, Μάριο Καρογιάν, ενώ την υποψηφιότητα του πρότεινε ο πρώην Υπουργός Εργασίας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος και υποστήριξε ο πρώην Δήμαρχος Στροβόλου, Σάββας Ηλιοφώτου.

Τι ανέφερε στη δήλωση του μετά την υποβολή της υποψηφιότητας του, ο Χρίστος Τσίγκης

Με την ευκαιρία της υποβολής της υποψηφιότητας μου για τη Δημαρχία Στροβόλου, πριν από λίγο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δημοκρατικό Συναγερμό, την ΕΔΕΚ και την Δημοκρατική Παράταξη – Συνεργασία, για την υποστήριξη τους. Ευχαριστώ επίσης από καρδιάς τις προσωπικότητες και τους πολίτες του Στροβόλου, από όλους τους πολιτικούς χώρους, που στηρίζουν το πρόγραμμα και τις προτάσεις μας για να πάμε το Στρόβολο μπροστά, με μέθοδο και όραμα, για όλους τους πολίτες.

Εμείς θέλουμε πρώτα από όλα να φτιάξουμε το σπίτι μας και να στηρίξουμε τους ανθρώπους μας.

Θέλουμε:
1. ένα Δήμο ανθρωποκεντρικό που να είναι δίπλα στους δημότες (και όχι να λειτουργεί ως φοροεισπρακτικός μηχανισμός)
2. ένα Στρόβολο καθαρό, προσβάσιμο και φωτεινό σε κάθε γειτονιά
3. να μετατρέψουμε το Στρόβολο μας σε μια πρότυπη ενεργειακή κοινότητα (με οφέλη της τάξης των €2000 ετησίως για κάθε νοικοκυριό και μικρομεσαία επιχείρηση)
4. να αξιοποιήσουμε και το τελευταίο ευρώ με διαφάνεια και έλεγχο

Θέλουμε ένα Στρόβολο που θα πρωτοπορεί, θα κάνει περήφανους τους Στροβολιώτες και τις Στροβολιώτισσες και θα είναι πρότυπο για όλη την Κύπρο.

Μαζί μπορούμε να πάμε τον Στρόβολο μπροστά!

Σας ευχαριστώ.