Joe Biden και Jonas Brothers στο viral video της χρονιάς για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού

Όταν δημιουργήθηκε το συγκρότημα των Jonas Brothers το 2005, ξέσπασε παγκόσμιο ντελίριο με τους fans τους να μαζεύονται με τα εκατομμύρια και να ανυπομονούν κάθε φορά που τα λατρεμένα αδέρφια κυκλοφορούσαν κάποιο τραγούδι ή προγραμμάτιζαν μία συναυλία.

Ο Nick, o Joe κι ο Kevin έχουν καταφέρει να κάνουν την πιο επιτυχημένη επανένωση στη μουσική βιομηχανία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas)

Το γνωστό μουσικό συγκρότημα και ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτείων Joe Biden ένωσαν τις δυνάμεις τους στο TikTok, στο πλαίσιο της εκστρατείας που γίνεται για τον εμβολιασμό κατά της Covid-19, εκπλήσσοντας τους θαυμαστές τους.

Κάπως έτσι ξεκινά το χιουμοριστικό βίντεο που δημιούργησαν οι Jonas Brothers και που μετρά πάνω από 65.000 views.

«Έχεις εμβολιαστεί;», «Ναι, κύριε»…

Στη συνέχεια του βίντεο, ο Nick ρωτά: «Ποιος είναι ο Πρόεδρος, φίλε; Ποιος είναι ο Πρόεδρος;» με τον Joe να απαντά: «Byron» και ο Kevin να επαναλαμβάνει «Byron» σε μια προσπάθεια να προφέρουν σωστά το όνομα του Joe Biden.

Τα αδέλφια τελειώνουν το βίντεο με τον Joe να ρωτά «Τι θέλεις να πεις στον Joe Biden τώρα;» με τον Kevin και τον Nick να δίνουν την επική απάντηση: «Τι γίνεται, μωρό μου; Βγάλε με έξω για δείπνο».

Και αφού το βίντεο έχει ολοκληρωθεί, βλέπεις τον Kevin να ρωτά: «Το’ χουμε;» και στην άλλη άκρη, με το smartphone στα χέρια να εμφανίζεται ο Joe Biden που έβγαζε το βίντεο. Τι λέει; «Ναι, το’ χουμε»!

Το viral βίντεο αποτελεί μέρος μιας συντονισμένης προσπάθειας εκ μέρους του Λευκού Οίκου για να παρακινήσει τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά της Covid-19.

Το καλοκαίρι, μάλιστα,ο Λευκός Οίκος έφερε την teen star, Olivia Rodrigo, για να βοηθήσει και να ενθαρρύνει νέους ανθρώπους να εμβολιαστούν.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ένα βίντεο που κατακρίνει την ενέργεια Biden με το viral βίντεο. Δέχεται αρνητικές κριτικές, που βλέπουν την άλλη όψη του νομίσματος, που έχει να κάνει με τον πληθωρισμό, τις υψηλές τιμές του φυσικού αερίου και τη μεταναστευτική κρίση στα νότια σύνορα.