Στηρίζει την υποψηφιότητα Χρίστου Τσίγκη, το κόμμα για τα Ζώα

Την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Χρίστου Τσίγκη για τη Δημαρχία Στροβόλου ανακοίνωσε το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου – Animal Party Cyprus – APC

Η ευρύτερη κοινωνική συμμάχια που κτίζουμε για τον Στρόβολο μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση ο υποψήφιος Δήμαρχος Στροβόλου, Χρίστος Τσίγκης.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η υποστήριξη της υποψηφιότητας μου, από το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον φίλο Πρόεδρο Κυριάκο Κυριάκου και τα στελέχη της Επιτροπής για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Συνεργαστήκαμε αυτά τα χρόνια με αλληλοσεβασμό στη Βουλή, δηλώνω έτοιμος να συνεχίσω τη συνεργασία μας αυτή και μαζί με τη δική τους συμβολή, είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε τις φιλοζωικές μας προτάσεις για την προστασία και την ευημερία των ζώων του Δήμου μας.

Κάνοντας πρώτα από όλα τα αυτονόητα: καμιά θανάτωση ζώου στο Στρόβολο, περισσότερους καλάθους για τα απορρίμματα των σκύλων (με εγκατεστημένα σακουλάκια), ειδικό συνεργείο για τραμαυτισμένους σκύλους και γατάκια, Δημοτική Αστυνομία για τα ζώα όλου του Δήμου και δημοτικό χώρο για τα αδέσποτα ζώα. Επίσης, χρειάζεται να δώσουμε κίνητρα για εγγραφή σκύλων, να δημιουργήσουμε στο Δήμο μας θέση Δημοτικού Κτηνιάτρου για μια ολοκληρωμένη και σωστή φιλοζωική πολιτική αλλά και επιπλέον πάρκα για τους σκύλους.

Να εφαρμόσουμε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης – με αγάπη στα ζώα, ανθρώπινο, αειφόρο, περιβαλλοντικά και ενεργειακά αναβαθμισμένο, προσβάσιμο, ασφαλές, πολιτιστικά αναπτυγμένο και τεχνολογικά εξελίξιμο.

Με ειλικρινή διάλογο, σύνθεση απόψεων και με αποφασιστικότητα να αγκαλιάσουμε αυθεντικά όλους τους Στροβολιώτες – για όλους εμάς και τα παιδιά μας. Είναι η ώρα για δράση και συμμετοχή, είναι η ώρα για μια μεγάλη προσπάθεια!