ΡΙΚ: Θαυμάστε τους δοξάστε τους….

Σάλος έχει δημιουργηθεί στο διαδίκτυο μετά την ανάρτηση του δημοσιογράφου της εφημερίδας Αλήθειας, Πάμπου Μιτίδη για τον δημοσιογράφο, Τάσο Τρύφωνος.

Ο κ. Μιτίδης ανέφερε ότι ο Τάσος Τρύφωνος αμείβεται για τη κάθε εκπομπή του με 1,000 ευρώ…. Δηλαδή κάνει 4 εκμπομπές το μήνα και παίρνει 4 χιλιάδες ευρωπουλάκια….

mitides

Φυσικά έχει κάθε δικαίωμα να  διερωτάται ο κάθε Κύπριος πολίτης  πως μπορεί να γίνεται αυτό από τη στιγμή που οι πλείστοι συμαπτριώτες μας δεν έχουν να φάνε και προσφέυγουν στα κοινωνικά παντοπωλεία … Τη στιγμή που γίνεται προσπάθεια στόχευσης των κοινωνικών συντάξεων…  Τη στιγμή που πολλές οικογένειες με άνεργους δεν έχουν να πληρώσουν ούτε για τα απαραίτητα…..

Επιτέλους ήρθε η ώρα που πρέπει κάποια πράγματα να μπούνε στη θέση τους  εκεί στους υψηλά αμειβόμενους ΡΙΚάδες και όχι να παραμένουμε άλλο στα λόγια… Να σταματήσουν οι διπλοθεσίτες τη στιγμή που υπάρχουν άλλοι τόσοι άνεργοι…..

Εμείς είμαστε εδώ και αναμένουμε,  όπως όλη η Κύπρος κάποια κακώς έχοντα επιτέλους να μπούν σε μία τάξη… και μάλιστα σύντομα, εάν θέλουμε να πάει μπροστά αυτός ο τόπος…