Οικολόγοι: Ζητούν εξορθολογισμό του ζητήματος της σπατάλης για κρατικές λιμουζίνες

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών δηλώνει την ικανοποίησή του σε ότι αφορά τη σημερινή εξέλιξη της συζήτησης στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών. Η πρόταση του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών για τις λιμουζίνες των πρώην αξιωματούχων προκάλεσε την θετική αντίδραση της κοινωνίας και ανάγκασε τα κόμματα να αναδιπλωθούν. Τόσο η πρόταση νόμου του κ. Παπαδόπουλου για τον καθορισμό ορίων των ρύπων, όσο και η πρόταση νόμου του κ. Προδρόμου για καθολική απαγόρευση, είναι στην ορθή κατεύθυνση και το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών θα υποστηρίξει και τις δύο προτάσεις.

Αποδεικνύεται ότι η προσπάθεια του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών δεν έχει να κάνει με αποκλειστικά τον πρώην πρόεδρο της Δημοκρατίας τον κ. Χριστόφια. Απαντούμε σε αυτούς που μας απειλούν, σε αυτούς που λασπολογούν και προσπαθούν να σπάσουν το ηθικό μας, σε αυτούς που προσπαθούν να μας δημιουργήσουν αναστολές στην προσπάθεια να υπάρχει ορθολογισμός στο θέμα που αφορά τις κρατικές λιμουζίνες ότι δεν πρόκειται να σταματήσουμε αυτή την προσπάθεια, ιδιαίτερα τώρα που το αίτημα μας γίνεται καθολικά δεκτό και επιβραβεύεται από την κοινωνία και τα κόμματα.

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών εκφράζει την ικανοποίησή του που μία προσπάθεια που ξεκίνησε από τον προηγούμενο Δεκέμβριο, αρχίζει να αποδίδει καρπούς και θα οδηγήσει στον εξορθολογισμό του μεγάλου ζητήματος της σπατάλης για τις κρατικές λιμουζίνες.

ΚΙΝΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΣΤΩΝ