Μ.Βορίδης: Υπέρ της διεύρυνσης της Κεντροδεξιάς

Υπέρ της διεύρυνσης της Κεντροδεξιάς τάχθηκε ακόμη μία φορά ο υπουργός  Υγείας Μάκης Βορίδης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο κος Μάκης Βορίδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σε αυτή την κατεύθυνση όπου ανοίγει μια ευρύτατη συζήτηση για τον τρόπο που θα πορευτεί ο τόπος από εδώ και πέρα, είναι προφανές ότι αναιρούνται όλα αυτά που έχουν χωρίσει ανθρώπους που κανονικά ανήκουν στο ίδιο ιδεολογικοπολιτικό στρατόπεδο. Αυτή η διάκριση μνημόνιο – αντιμνημόνιο που στοίχειωσε τον δημόσιό μας λόγο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ξεθωριάζει, ατονεί. Όσο περνάει ο καιρός χάνεται. Και ξαναβρίσκει κανένας τα σημεία της σύγκλισής του». Συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων: «…νομίζω ότι εδώ υπάρχει το περιθώριο, άνθρωποι που διαφωνήσανε να ξανασυνταχθούν και να συναντηθούν».

Ο κος Βορίδης, υποστήριξε ότι σε επίπεδο πολιτικών προσώπων, οι επιλογές ανήκουν σαφώς στον πρόεδρο της Ν.Δ. , ωστόσο «φωτογράφισε» με τα λεγόμενά του τη σαφή επιθυμία του για ενδεχόμενη συνεργασία του κυβερνώντος κόμματος με τον φίλο, κουμπάρο και πρώην πολιτικό  του συνεργάτη, Γ. Καρατζαφέρη.