“Εξυπνάδες” από το ΑΚΕΛ…

Το ΑΚΕΛ αν και βρίσκεται για μόνο 3 μήνες και κάτι μέρες στην αντιπολίτευση, εντούτοις από το πρωί μέχρι το βράδυ κάνει επιθετική πολιτική.

Οι παρωπίδες στο ΑΚΕΛ ήταν ανέκαθεν απαραίτητο αξεσουάρ στον τρόπο που έβλεπαν τα πάντα, τους τελευταίους μήνες όμως έχουν ξεφύγει εντελώς και προσπαθούν να πείσουν το κόσμο για τα απίστευτα!

Προσπαθούν να πείσουν ότι για την οικονομική καταστροφή της Κύπρου ευθύνη έχει μόνον ο νυν πρόεδρος της Δημοκρατίας. Το ΑΚΕΛ και ο τέως πρόεδρος δεν ήξεραν τίποτα για την καταστροφή που συντελείτο στα 5 χρόνια διακυβέρνησης τους.

Ο κυπριακός λαός όμως ξύπνησε και ξέρει ποιοι ευθύνονται για την κατάσταση που βιώνουν, ποιος σκότωσε τα όνειρα και το μέλλον του και τον οδήγησε στην φτώχεια και την ανέχεια.

Δυστυχώς για το ιστορικό ΑΚΕΛ, τα πρωτοκλασάτα στελέχη του δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι ο Δημήτρης Χριστόφιας παρέλαβε κράτος με πλεόνασμα από τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο και παρέδωσε στον πρόεδρο Αναστασιάδη “καμένη γη” και φαλιρισμένο κράτος με δεκάδες δις ζημιές;

Δεν έχουν καταλάβει ότι για να κρατήσουν το κόσμο τους και να έχουν μέλλον θα πρέπει τουλάχιστον να ζητήσουν ένα συγνώμη για το οικονομικό έγκλημα και την φονική έκρηξη του Μαρί.

Ο τέως… άφησε πίσω του 70,000 άνεργους και όλη τη Κύπρο “βουτηγμένη” στα χρέη…

Ας αφήσουν τις εξυπνάδες και τις επικρίσεις και ας βοηθήσουν επιτέλους τον δύσμοιρο Κυπριακό λαό να ορθοποδήσει.