Μ.Βορίδης: Υπέρ της διεύρυνσης της Κεντροδεξιάς

Υπέρ της διεύρυνσης της Κεντροδεξιάς τάχθηκε ακόμη μία φορά ο υπουργός  Υγείας Μάκης Βορίδης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο κος Μάκης Βορίδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σε αυτή την κατεύθυνση όπου ανοίγει μια ευρύτατη συζήτηση για τον τρόπο που θα πορευτεί ο τόπος από εδώ και πέρα, είναι προφανές ότι αναιρούνται όλα αυτά που έχουν χωρίσει ανθρώπους που κανονικά ανήκουν στο ίδιο ιδεολογικοπολιτικό στρατόπεδο. Αυτή η διάκριση μνημόνιο – αντιμνημόνιο που στοίχειωσε τον δημόσιό μας λόγο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ξεθωριάζει, ατονεί. Όσο περνάει ο καιρός χάνεται. Και ξαναβρίσκει κανένας τα σημεία της σύγκλισής του». Συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων: «…νομίζω ότι εδώ υπάρχει το περιθώριο, άνθρωποι που διαφωνήσανε να ξανασυνταχθούν και να συναντηθούν».

Ο κος Βορίδης, υποστήριξε ότι σε επίπεδο πολιτικών προσώπων, οι επιλογές ανήκουν σαφώς στον πρόεδρο της Ν.Δ. , ωστόσο «φωτογράφισε» με τα λεγόμενά του τη σαφή επιθυμία του για ενδεχόμενη συνεργασία του κυβερνώντος κόμματος με τον φίλο, κουμπάρο και πρώην πολιτικό  του συνεργάτη, Γ. Καρατζαφέρη.

Check Also

Προεδρικές 2023 : Κίνηση «Ματ» από Αναστασιάδη;

Πληθώρα υποψηφίων έχουμε επί του παρόντος για τις Προεδρικές εκλογές του 2023. Η «μεγάλη μάχη» …

«Μονόδρομος» για το ΑΚΕΛ, ο Νικόλας….

«Μεγάλος πανικός» επικρατεί στο ΑΚΕΛ ενόψει των Προεδρικών εκλογών. Η όλη κατάσταση προκαλεί «μεγάλο πονοκέφαλο» …