Φονικό στο Στρόβολο: Ανατροπή στην υπόθεση – Δεν υπάρχει παραβίαση

Ανατροπή στην υπόθεση της στυγνής δολοφονίας του ζεύγους στο Στρόβολο, φέρνει στο φως νέα μαρτυρία.

Οι δύο νεκροί είναι καθηγητής στο English school και η σύζυγός του, η οποία εργαζόταν στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου.

Σύμφωνα με την αρχική μαρτυρία του 14χρονου, αναφερόταν σε δύο κουκουλοφόρους που εισήλθαν στην οικία και είπαν στον ανήλικο γιο του ζεύγους, ο οποίος επίσης βρισκόταν στην οικία, ότι δεν θα τού κάνουν κακό.

Ακολούθως, ο γιος του ζεύγους βγήκε έξω και ζήτησε βοήθεια από γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία.

Ωστόσο, από τις αρχικές έρευνες προέκυψε ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο στην οικία, γεγονός που αντικρούεται με την κύρια μαρτυρία.

Το ζεύγος που βρέθηκε νεκρό στο υπνοδωμάτιο του φαίνεται να φέρει πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης είπε σε δηλώσεις του ότι «η Αστυνομία εξετάζει εγκληματική ενέργεια και ότι υπάρχουν τραύματα από μαχαίρι. Η σκηνή έχει ήδη αποκλειστεί. Παραλαμβάνονται τεκμήρια και βεβαίως άρχισε από την πρώτη στιγμή να διερευνά αυτή την σοβαρή υπόθεση».

Ο κύριος Αγγελίδης πρόσθεσε ότι «στη βάση κάποιων πληροφοριών εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και βεβαίως θα προχωρήσουν οι ανακριτές ώστε να γίνουν όλες οι εξετάσεις και οι ενέργειες για την αξιολόγηση και των τεκμηρίων».

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει γίνει επίσης αυτοψία από ιατροδικαστή. Στη βάση της εξέτασης της σκηνής και της παραλαβής τεκμηρίων, τουλάχιστον προκαταρκτικά, υπάρχουν κάποιες αρχικές ενδείξεις, είπε.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ακόμη ότι «σε τέτοιες περιπτώσεις όταν διερευνάται μια τέτοια υπόθεση προχωρούμε έτσι ώστε στη βάση μαρτυριών και της αξιολόγησης καταθέσεων που άρχισαν να λαμβάνονται να προχωρήσει η διερεύνηση αυτής της υπόθεσης».