Συνελήφθη 30χρονος, καταζητούμενος για οπλοφορία και διαρρήξεις

Συνελήφθη 30χρονος, καταζητούμενος για οπλοφορία και διαρρήξεις και άλλων αδικημάτων

Στη σύλληψη 30χρονου καταζητούμενου προχώρησαν λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις οπλοφορίας, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, διαρρήξεων και κλοπών, κλοπών αυτοκινήτων, παράνομης κατοχής περιουσίας και άλλων αδικημάτων, που διαπράχθηκαν μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου, 2018, στην επαρχία Πάφου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που περιελάμβανε έρευνες σε τρία διαμερίσματα στην επαρχία Λεμεσού, που διενεργήθηκε στις 10.00 χθες το βράδυ μέχρι τις 2.30 τα ξημερώματα σήμερα και στην οποία συμμετείχαν διάφορες υπηρεσίες και τμήματα της Αστυνομίας, εντοπίστηκε 35 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, σε ένα από τα διαμερίσματα ο 30χρονος καταζητούμενος, ο οποίος συνελήφθη βάσει Δικαστικών ενταλμάτων.

Εντός του διαμερίσματος επίσης βρίσκονταν δύο γυναίκες ηλικίας 30 και 35 χρόνων, ενώ εξωτερικά της πολυκατοικίας εντοπίστηκε 33χρονος, οι οποίοι κλήθηκαν στο ΤΑΕ Λεμεσού για περαιτέρω εξετάσεις. Γύρω στις 6.00 το πρωί σήμερα, οι δύο γυναίκες και ο 33χρονος συνελήφθησαν βάσει Δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνεργείας μετά τη διάπραξη κακουργήματος. Εναντίον τους διερευνάται κατά πόσον αυτοί παρείχαν άσυλο στον 30χρονο ώστε αυτός να αποφύγει τη σύλληψη του.

Από το διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε ο 30χρονος καταζητούμενος, παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ ο 30χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.