Συνάντηση Μητσοτάκη – Σαμαρά… Τι συζήτησαν…

Περίπου μία ώρα κράτησε η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τον Αντώνη Σαμαρά στην βουλή με τον οποίο συζήτησαν όλες τις τελευταίες εξελίξεις και βεβαίως τα όσα θα πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΔΕΘ. Και οι δύο απέφυγαν τις δηλώσεις καθώς όπως τόνισαν το ραντεβού που ήταν προγραμματισμένο έγινε στα πλαίσια των τακτικών επαφών και της ανταλλαγής απόψεων που έχει ο πρόεδρος της ΝΔ με τον πρώην πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο Αντώνης Σαμαράς δεν έκρυψαν την ανησυχία τους για τις εξελίξεις στην οικονομία και τις επενδύσεις που έχει ανάγκη η χώρα ενώ προέβλεψαν και οι δύο πως σύντομα θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις.

Αρχικά η συνάντηση ήταν να γίνει στις 12 το μεσημέρι, ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στην Γλυφάδα προκειμένου να ενημερωθεί για την τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή που έχουν υποστεί οι παραλίες του Σαρωνικού, τελικά η συνάντηση έγινε περίπου στις 2 το μεσημέρι. Ο Αντώνης Σαμαράς θα δώσει το παρών στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ το Σάββατο το βράδυ στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο. Να υπενθυμίσουμε πως χθες ο πρόεδρος της ΝΔ είδε τον Κώστα Καραμανλή.