Σοκ! Πίτμπουλ επιτίθεται σε γυναίκα μέσα σε βαγόνι του μετρό (Video)

Χάος επικράτησε για αρκετά δευτερόλεπτα μέσα σε συρμό του μετρό στη Νέα Υόρκη, όταν το πιτμπουλ που είχε βγάλει ο ιδιοκτήτης του από το κλουβί μεταφοράς του επιτέθηκε σε μία γυναίκα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πανικός.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό πότε ακριβώς τραβήχτηκε, το σκυλί φαίνεται να έχει αρπάξει το πόδι της γυναίκας από το μπατζάκι και να το τραβά με λύσσα.

Παρά την παρέμβαση του ιδιοκτήτη του που προσπαθεί να το τραβήξει, αλλά και τη βοήθεια άλλων επιβατών που αγωνίζονται να γλιτώσουν τη γυναίκα, το πιτμπουλ εξακολουθεί να τραβά το παπούτσι της.

Ευτυχώς, οι προσπάθειες των επιβατών έχουν αποτέλεσμα και το σκυλί αφήνει τελικά το μπατζάκι και απομένει μόνο με το παπούτσι, προτού ο ιδιοκτήτης του το ξαναβάλει στο κλουβί του.

Η υπηρεσία συγκοινωνιών της Νέας Υόρκης εξέδωσε ανακοίνωση για το βίντεο, τονίζοντας ότι η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του σκύλου παραβιάζει όλους τους κανονισμούς της. Η ταυτότητα του άνδρα ωστόσο που είχε τη… φαεινή ιδέα να βγάλει το πιτμπουλ από το κλουβί μέσα στο γεμάτο με επιβάτες βαγόνι παραμένει άγνωστη, και επομένως είναι μάλλον απίθανο να υποστεί κυρώσεις.