Σοκ! Ερωτικό τρίγωνο κατέληξε σε τραγωδία…

Μία γυναίκα στη Φλόριντα δεν μπορούσε να δεχθεί ότι ο άνδρας που αγαπούσε είχε μάτια για άλλη. Αποφάσισε λοιπόν να τη βγάλει από τη μέση. Αλλά στο τέλος δολοφονήθηκε η λάθος γυναίκα.

Η Ισναρ Μαρί Λόπεζ-Ράμος ήταν ερωτευμένη με 35χρονο, ο οποίος έμπλεξε με μία άλλη γυναίκα. Και για αυτό θέλησε να «εξαλείψει» τον ανταγωνισμό. Ο Αλέξις Ράμος και η Γκλοριανμαρί Κινονές Μόντες, αμφότεροι 22 χρονών, συμφώνησαν να τη βοηθήσουν.

Τα ξημερώματα της 8ης Ιανουαρίου περίμεναν σε ένα πάρκινγκ εμπορικού κέντρου. Εψαχναν μία γυναίκα που εργαζόταν εκεί. Οταν εντόπισαν κάποια που της έμοιαζε, την ακολούθησαν. Το επόμενο πρωί, βρέθηκε το άψυχο κορμί της 42χρονης Τζανίς Ζενγκοτίτα- Τόρες. Το θύμα είχε μετακομίσει με τον σύζυγο και τη 14χρονη κόρη της από το Πουέρτο Ρίκο στη Φλόριντα πριν από ένα χρόνο. Την είχαν χτυπήσει άσχημα, ήταν δεμένη και πέθανε από ασφυξία, καθώς της έδεσαν μία σακούλα γύρω από το κεφάλι της.

Όμως, ήταν η… λάθος γυναίκα. Η Ζενγκοτίτα-Τόρες δεν ήταν η αντίζηλος της Λόπεζ-Ράμος. Οι συνεργοί της τελευταίας είχαν απαγάγει και σκοτώσει μία γυναίκα άσχετη με την υπόθεση. «Το θύμα λανθασμένα μπήκε στο στόχαστρο και δολοφονήθηκε. Αυτή η γυναίκα έχασε τη ζωή της χωρίς λόγο», είπε σε συνέντευξη Τύπου ο σερίφης της κομητείας Οσεόλα, Ρας Γκίμπσον.

Και οι τρεις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση συνελήφθησαν και ομολόγησαν το έγκλημά τους. Ακόμη πιο φρικτό είναι το γεγονός ότι κάποια στιγμή αντιλήφθηκαν πως είχαν στα χέρια τους τη λάθος γυναίκα. Αυτό όμως δεν τους σταμάτησε.

Οι δύο συνεργοί της Λόπεζ-Ράμος ακολούθησαν την Ζενγκοτίτα-Τόρες στο διαμέρισμά της. Στο πάρκινγκ, την ανάγκασαν να μπει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και την πήγαν σε κοντινή τράπεζα. Την ανάγκασαν να τους δώσει την κάρτα αναλήψεων και το pin της. Στη συνέχεια, σήκωσαν χρήματα από το λογαριασμό της.

Αμέσως μετά την πήγαν σε διαμέρισμα στο Ορλάντο. Ενώ η Γκλοριανμαρί Κινονές Μόντες ήταν στο διαμέρισμα, ο Αλέξις Ράμος και η Ισνάρ Μαρί Λόπεζ-Ράμος, εξαιτίας της οποίας ξεκίνησαν όλα, ήταν στο αυτοκίνητο με το θύμα. Τότε συνειδητοποίησαν ότι είχαν απαγάγει το λάθος άτομο. Παρόλα αυτά, συνέχισαν το δολοφονικό σχέδιό τους. Την έδεσαν, έβαλαν στο κεφάλι της σακούλα και την κόλλησαν με ταινία και ο Αλέξις Ράμος άρχισε να τη χτυπά μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της.

Τελικά, η κάρτα αναλήψεων αποδείχθηκε το μοιραίο λάθος τους, καθώς συνέχισαν να κάνουν αναλήψεις από τον λογαριασμό της. Οι αστυνομικοί άρχισαν να παρακολουθούν τα ATM της περιοχής και στο τέλος συνέλαβαν την Λόπεζ-Ράμος να χρησιμοποιεί την κάρτα. Μάλιστα, φορούσε τα ρούχα του θύματος.

Τελικά, ομολόγησε στην αστυνομία τα πάντα και υπέδειξε τους Ράμος και Μόντες, που συνελήφθησαν σε μοτέλ.