Πολιτικοί και τραπεζίτες…. κοιμούνται ήσυχοι χωρίς ίχνος ντροπής !!

Του Μάριου Μυλωνά*

Πολιτικοί και τραπεζίτες τα βράδια κοιμούνται ήσυχοι, χωρίς ίχνος ντροπής!

Ε λοιπόν, όλοι αυτοί θα έπρεπε να ντρέπονται να αποκαλούν τον εαυτό τους Έλληνα! Το ελληνικό ιδεώδες δεν θα τους επέτρεπε ποτέ να φέρουν τα αδέλφια τους σε τέτοια κατάσταση.

Τους εύχομαι να νιώσουν τον πόνο και την οργή που προκάλεσαν με τις πράξεις τους στους υπόλοιπους! Ακόμα και τώρα μας θέλουν διχασμένους, για να μπορούν να κυβερνούν ελεύθεροι, και το κράτος βάζει στις πλάτες μας δυσβάσταχτα μέτρα, για να μπορέσει να δώσει στους τραπεζίτες χρήματα, σαν επιβράβευση για τα εγκληματικά λάθη που έκαναν.

Ελπίζουμε πως έστω και την υστάτη θα τιμωρηθούν όλοι αυτοί, και να υποφέρουν όπως υποφέρουμε εμείς τώρα!

Όσο για εμάς, αδέλφια, μείνετε ενωμένοι, αυτό έχουμε πιο πολλή ανάγκη τώρα. Οι διαπληκτισμοί δεν μας παίρνουν άλλο. Ενωμένοι μπορούμε να ανεβάσουμε και πάλι ψηλά την πατρίδα μας!

Έλληνα μάγκα, πολεμιστή, η εξιλέωση δεν θα αργήσει να έρθει. Η ιστορία θα επαναληφθεί και θα μας δικαιώσει και πάλιν! Υπομονή, αδέρφια!

Αντέξαμε πολλά… η ένδοξη ιστορία μας δεν μας επιτρέπει να λυγίσουμε τώρα!

Τι λέει άραγε ο Περικλής, ο Πλάτωνας, ο Σοφοκλής, ο Αριστοτέλης, ο Κολοκοτρώνης, η Μπουμπουλίνα, ο Αυξεντίου, ο Παλληκαρίδης και όλοι αυτοί για την κατάντια της Δημοκρατίας, αλλά και τη δική μας κατάντια;

Είναι άραγε αυτή η πατρίδα που ονειρεύονταν να μας αφήσουν; Ασφαλώς όχι!

*Πρόεδρος Κινήματος Λακεδαιμονίων