Ποια είναι εξαφανισμένη από τα ΜΜΕ;

Εξαφανισμένη είναι  η βοηθός του Προδρόμου…. Μήπως γνωρίζει κανείς που βρίσκεται;

Δυστυχώς την έχουμε χάσει…..

Τελικά κακά τα ψέματα αλλά είναι αισθητή η απουσία του τέως  κυβερνητικού εκπροσώπου, Νίκου Χριστοδουλίδη ο οποίος ήταν ο ικανότερος εκπρόσωπος ο οποίος έχει περάσει ποτέ, που μαζί με τον Βίκτωρα Παπαδόπουλο τους βλέπαμε πολύ συχνά ή τους ακούγαμε τουλάχιστον 2-3 φορές την ημέρα.

Έδιναν εξηγήσεις και απαντήσεις για όλα τα θέματα που αφορούσαν τη κυβέρνηση αν και τη λεγόμενη “λάντζα” την έκανε συνήθως ο Βίκτωρας και στα δύσκολα έβγαινε ο Χριστοδουλίδης μπροστά.

Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, προβαίνει σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους μόνος του και φαίνεται τα προλαβαίνει όλα ;;;

Τώρα η “εξαφανισμένη” αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου, που βρίσκεται και δεν την βλέπουμε πουθενά;

Μήπως στη θέση της και ως σύμβουλος του Προέδρου; Ας μη ξεχνάμε ο μισθός της εν λόγω αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου – συμβούλου είναι 56,458 ετησίως, μάλιστα… όπως το βλέπετε…. δεν ξέρουμε αν περιλαμβάνει και έξτρα…. ή αν είναι επιπρόσθετα…

Την Κλέλια Βασιλείου την έχουμε δει στην ορκωμοσία και στην πρώτη ανανκοίνωση της προεδρίας που μας είχε διαβάσει πριν από σχεδόν ένα μήνα….

Άς μην ξεχνάμε στις πρώτες της δηλώσεις αμέσωε μετά τον διορισμό της, εκτός από τη “συγκίνησή της και τις ευχαριστίες της, δήλωσε αποφασισμένη να δουλέψει σκληρά για το καλό του τόπου”. Σημείωσε πως πρόκειται για αναγνώριση των προσπαθειών της. Ακολούθως αναφέρθηκε στο υπόβαθρό της, αναφέροντας ότι πρόκειται για μια ευκαιρία να εξασκήσει την “πραγματική της επιστήμη”, τις πολιτικές επιστήμες.”

Μήπως ξεχάστηκαν οι δηλώσεις της;

Τώρα γιατί είναι εξαφανισμένη;

Τον μισθό της όμως από τον φορολογούμενο πολίτη, τον παίρνει  σίγουρα…