Παπαδόπουλος: Στήριξη στο έργο του Υπουργείου παιδείας

Στήριξη και συμπαράσταση, στο έργο του Υπουργού Παιδείας, μέσα από παραγωγική διαβούλευση, δήλωσε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, ο οποίος, πλαισιωμένος από τον βουλευτή του ΔΗΚΟ, Πανίκο Λεωνίδου και τον Υπεύθυνο της Επιτροπής Παιδείας του ΔΗΚΟ, Χρύσανθο Σαββίδη, συναντήθηκαν σήμερα με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστα Χαμπιαούρη.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος ζήτησε από τον Υπουργό Παιδείας να υπάρχει σωστή επικοινωνία εκ μέρους του Υπουργείου, έτσι ώστε να λειτουργήσει ένας πραγματικά παραγωγικός διάλογος, με γνώμονα πάντα το καλό της παιδείας.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος τόνισε την ανάγκη για συζήτηση σε βάθος των προβλημάτων της εκπαίδευσης, με ιδιαίτερη αναφορά στα πανεπιστήμια που λειτουργούν στον τόπο μας και την προοπτική συνεισφοράς τους στη έρευνα και στην οικονομική ανάπτυξη.

Ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε την ετοιμότητα του Δημοκρατικού Κόμματος να συζητήσει με τον Υπουργό Παιδείας, τα ζητήματα που προέκυψαν στο θέμα των εξετάσεων ανά τετράμηνο, στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αφού συζητήσει και με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των εκπαιδευτικών και με τους οργανωμένους γονείς.

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος γα τη συνάντηση και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει συνεργασία του Υπουργείου με το ΔΗΚΟ, για το καλό της παιδείας.