Μεγάλα, τρανταχτά ονόματα από το ΔΗΚΟ στηρίζουν Νίκαρο

Αρκετή αναστάτωση και εκνευρισμός επικρατεί στις τάξεις του επιτελείου, Νικόλα Παπαδόπουλου, ειδικότερα μετά τη δημοσιοποίηση των ονομάτων  ΔΗΚΟικών στελεχών που στηρίζουν Νίκαρο.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Πρώτος υποστηρικτής Νίκαρου , ο Πανίκος Χατζηπαντελής, εκτελεστικός πρόεδρος του ομίλου της ελληνικής μεταλλευτικής εταιρείας και νυν πρόεδρος της Hermes Airports.

Ο Χατζηπαντελής ανήκε στο περιβάλλον του Τάσσου και ήταν μέλος του ΔΗΚΟ και τα τελευταία είναι το αριστερό χέρι του Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου Β’, μιας και το αριστερό χέρι το έχει καπαρωμένο ο Ελεγκτής της Αρχιεπισκοπής που δεν είναι άλλος από τον Γιάννο Χαριλάου. (Σημειώστε ότι πριν από 5 χρόνια ήταν ο Χαριλάου  στους προτείνοντες του Νίκαρου). Και οι δύο  στηρίζουν Νίκαρο κατόπιν εντολών του Αρχιεπισκόπου.

Δεύτερη στη λίστα η Ανδρούλα Ελευθερίου η οποία ήταν υπέυθυνη στο τομέα υγείας στο ΔΗΚΟ και υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ. Ο Ανδρέας θεοδούλου επίσης μέλος του ΔΗΚΟ.

Η Μαριάννα Χατζηστεφάνου -Πελεκάνου, η οποία ήταν αριστίνδην υποψήφια του ΔΗΚΟ, στις βουλευτικές εκλογές.

Φυλακτής Κωνσταντινίδης, πρώην διευθυντής του νοσοκομείου Πάφου, Χάρης Βωβίδης, πρώην διευθυντής του γραφείου των Προέδρων Μακαρίου, Σπύρου Κυπριανού, Γιώργου Βασιλείου και Γλαύκου Κληρίδη.

Ο Μιχάλης Μουσιούττας της πασίγνωστης οικογένειας Μουσιούτα του ΔΗΚΟ. Ο Τίτος Κολώτας, δεξί χέρι κάποτε του Σπύρου Κυπριανού.

Η χήρα του Άκη Κλεάνθους, Χριστιάνα. Η Ελένη Κολιού, που μια ζωή ήταν επί των δημοσίων σχέσεων του ΔΗΚΟ επί Σπύρου Κυπριανού και Τάσσου Παπαδόπουλου,

Η Ελένη Τάνου, η οποία επίσης ήταν υποψήφια του ΔΗΚΟ, στις Ευρωεκλογές . Τα μέλη του συνδέσμου αντιστασιακών, ο Τάκης Τσαγγάρης, λοχαγός του εφεδρικού επί εποχής Μακαρίου, ο Γιώργος Κουής, Γιώργος Σκουλλής, Γιώργος Χαραλάμπους.

Η Σούλλα Ζαβού, επίσης υποστηρίκτρια του Τάσσου Παπαδόπουλου και τον Χριστόδουλο Γιαλλουρίδη επίσης το οποίο “έφαγε” η κυπριακή ΑΟΖ…..

Φυσικά υπάρχουν και οι γνωστοί ΔΗΚΟικοί που είχαν αποστασιοποιηθεί όταν ανέλαβε την προεδρία του κόμματος ο Νικόλας Παπαδόπουλος. Γι’ αυτό ο εκνευρισμός είναι έντονος στο επιτελείο Νικόλα.