Μαχητικός κατά “γλωσσαρίου” ο Νικόλας Παπαδόπουλος

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος είναι πυρ και μανία εναντίον όσων συμμετείχαν στη δημιουργία του “επαίσχυντου” γλωσσαρίου.

Το ΔΗΚΟ ζητά τη παραίτηση του ΔΣ της Ένωσης Συντακτών, χωρίς άλλη καθυστέρηση αν και έχουν περάσει αρκετές μέρες όπως αναφέρει και σχετική δήλωση το όλο ζήτημα δεν εξαντλείται με μία ανακοίνωση. την οποία εξέδωσε η Ε.Σ. αναφέροντας ότι δεν υιοθετεί το γλωσσάρι.

Η Λαιμητόμος.com επικροτεί και συγχαίρει τον Νικόλα Παπαδόπουλο για τις ενέργειες του για το περιβόητο γλωσσάρι. Οφείλουμε αν ομολογήσουμε ότι μας εξέπληξε ευχάριστα η  μαχητικότητά του στο εν λόγω θέμα και μακάρι και οι υπόλοιποι αρχηγοί κομμάτων να κρατούσαν την ίδια στάση για το γλωσσάρι.

Το γλωσσάρι έχει φέρει τους δημοσιογράφους ενώπιον δυσάρεστων τετελεσμένων και σε μια πάρα πολύ δύσκολη θέση.

Ας μη ξεχνάμε ποτέ, ότι στις 20 Ιουλίου 1974, η Τουρκία έκανε τη βάρβαρη εισβολή στη Κύπρο και κατέχει το 38% του κυπριακού εδάφους.

Δυστυχώς το γλωσσάρι όπως ανέφερε και ο Νικόλας Παπαδόπουλος,  θα χρησιμοποιείται πλέον από την τουρκική προπαγάνδα για να βάζει τους Ε/κ δημοσιογράφους σε άμυνα, θα τους καταστήσει ευάλωτους στις κατηγορίες του «εθνικισμού» και της «μεροληψίας» και όλα αυτά με τη βούλα του ΟΑΣΕ.