Ιρανή επιτέθηκε στην αστυνομία ηθικής – «Θα φοράω ό,τι θέλω-Δεν είστε οι γονείς μου»

  • «Θα φοράω ό,τι θέλω. Δεν σας αφορά. Δεν είστε οι γονείς μου», ακούγεται να λέει η γυναίκα στο βίντεο. Η γυναίκα πλησιάζει τις γυναίκες από την «αστυνομία της ηθικής» και τους φωνάζει «θα φοράω ό,τι θέλω.»

Η σοκαριστική στιγμή που μια γυναίκα αντεπιτίθεται στην «αστυνομία της ηθικής» του Ιράν, όταν της έκαναν επίπληξη για τα ρούχα της.

Η γυναίκα που δεν έγινε γνωστό το όνομά της καταγράφηκε σε κάμερα να αντιδράει στην παρατήρηση που της έγινε σε έναν σταθμό του μετρό στην Τεχεράνη.

Στα πλάνα φαίνεται η γυναίκα να επιτίθεται σε μια από τις 3 γυναίκες που φορούσαν χιτζάμπ, επειδή της έκαναν παρατήρηση για τα «δυτικά» της ρούχα,

«Θα φοράω ό,τι θέλω. Δεν σας αφορά. Δεν είστε οι γονείς μου», ακούγεται να λέει η γυναίκα στο βίντεο. Η γυναίκα πλησιάζει τις γυναίκες από την «αστυνομία της ηθικής» και τους φωνάζει «θα φοράω ό,τι θέλω.»

Στην συνέχεια, η γυναίκα επιτέθηκε στις γυναίκες με τα χιτζάμπ, κλωτσώντας την μια από τις 3. Μια από τις γυναίκες της «αστυνομίας ηθικής» της φώναξε και την αποκάλεσε «σκύλα.»

Τελικά, παρενέβη ένας από τους άντρες υπαλλήλους του μετρό λέγοντας στις γυναίκες της «αστυνομίας ηθικής» ότι δεν πρέπει να επεμβαίνουν.