Δυστυχώς το “καράβι βουλιάζει”…

Την περασμένη Τετάρτη παρευρέθηκε στη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΔΗΚΟ, ο τέως αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος Νίκος Κλεάνθους.

Ο Νίκος Κλεάνθους τους τα “έψαλλε” για τα καλά αλλά δυστυχώς σαν να “έριχνε αυγά στο τοίχο”….

Όπως είπε, σε τηλεοπτική του παρέμβαση ο Νίκος Κλεάνθους, “η Τετάρτη ήταν η πιο θλιβερή μέρα της ζωής μου. Δεν καταδέχθηκαν ούτε να απαντήσουν, ούτε να σχολιάσουν…. Ήταν η πιο θλιβερή μέρα στο ΔΗΚΟ”.

Στην ομιλία του ο Κλεάνθους τους είπε να προχωρήσουν σε συνέδριο κριτικής και αυτοκριτικής, όπως έκανε και ο Σπύρος Κυπριανού σε καιρούς δύσκολους.

“Πρόεδρε, για να βγεί το κόμμα από αυτό το δύσκολο μονοπάτι μια είναι η συνταγή. Δείξε γενναιότητα, μεγαλοψυχία, αποφασιστικότητα και πολιτική διορατικότητα. Αυτή την ώρα η επίδειξη αλαζονείας και αυταρχισμού θα ήταν καταστροφική…” τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κλεάνθους…

Σοφά τα λόγια που είπε στην ομιλία του, όμως δυστυχώς αντί  να πάρουν παράδειγμα από τον αείμνηστο Σπύρο Κυπριανού η ηγεσία του ΔΗΚΟ μαζί με τους μισθοφόρους απάντησαν  στον Νίκο Κλεάνθους…

“Στελέχη του κόμματος  διέπραξαν προδοσία και αποστασία γι αυτο και έχουν διαγραφεί”. Αυτό έχει πει την επομένη της συνεδρίασης στοη τηλεόραση του Alpha, ο Άθως Αντωνιάδης.

Δυστυχώς το καράβι βουλιάζει ολοταχώς και οι καπετάνιοι του καραβιού σφυρίζουν ανέμελα….