Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του Σταμάτη Σπανουδάκη ενώ κοιμόταν και άρπαξαν 200.000 ευρώ…

Στιγμές τρόμου, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στο Κορωπί, έζησαν ο Σταμάτης Σπανουδάκης και η σύζυγός του Ντόρη, πριν από μερικές ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, κλέφτες διέρρηξαν το σπίτι του γνωστού μουσικοσυνθέτη και πήραν δυο κοσμηματοθήκες γεμάτες χρυσαφικά, οικογενειακά κειμήλια του ζευγαριού και μετρητά ύψους 200.000 ευρώ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο γνωστός συνθέτης και η σύζυγός του την ώρα της διάρρηξης κοιμούνταν, με τους δράστες να καταφέρνουν να μην γίνουν αντιληπτοί.

Το ζευγάρι διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα κλοπής το επόμενο πρωί και αμέσως κατήγγειλε την κλοπή στο τμήμα Ασφάλειας Κορωπίου.

To χρονικό της διάρρηξης

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ζευγάρι εξέφρασε στους αστυνομικούς την εκτίμηση πως η διάρρηξη και η κλοπή έγιναν ξημερώματα.

Όπως κατέθεσε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, εκείνο το βράδυ είχε μείνει έως τα ξημερώματα στο στούντιο που διατηρεί στο σπίτι και όταν αποφάσισε να πάει για ύπνο, δεν παρατήρησε τίποτα παράξενο.

Σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα της ΕΛ.ΑΣ., οι κλέφτες μπήκαν στο σπίτι πηδώντας το φράχτη και έφτασαν έως τη μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου χρησιμοποιώντας σκάλα. Από εκεί -σύμφωνα με το δημοσίευμα- βρέθηκαν στην κρεβατοκάμαρα, απ’ όπου και πήραν τις κοσμηματοθήκες με τα χρυσαφικά. Κατάφεραν, άγνωστο πως, να βρουν και το σημείο όπου το ζευγάρι κρατούσε τα μετρητά.

Αυτό που κάνει εντύπωση στην αστυνομία είναι το γεγονός πως οι διαρρήκτες χρειάστηκε να μείνουν αρκετή ώρα στο σπίτι και μάλιστα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Να σημειωθεί ότι ο μουσικοσυνθέτης ανέφερε στις αρχές ότι πριν από τέσσερα χρόνια είχε πέσει ξανά θύμα κλοπής μέσα στο σπίτι του, με την αστυνομία να εξετάζει τώρα αν τα δύο περιστατικά συνδέονται.