ΔΗΚΟ: Παραίτηση μέλους με βαριές κατηγορίες κατά Νικόλα

Με βαριές κατηγορίες κατά Νικόλα απέστειλε επιστολή παραίτησής του από το ΔΗΚΟ, προέδρος της τοπικής επιτροπής Πέρα, Ορεινής Πόλυ Πολυκάρπου.

Ο Πόλυς Πολυκάρπου αναφέρει σε επιστολή του που απέστειλε στα ΜΜΕ, ότι το ΔΗΚΟ έχει μετατραπεί σε δικτατορικό καθεστώς.

Εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ για διαγραφή του ιδίου και της οικογένειας του από το μητρώο μελών του κόμματος ενώ κατηγορεί τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ ότι επέλεξε να ενσπείρει τον σπόρο της διχόνοιας και πως ήταν ο πρώτος που καθιέρωσε το επίσημο και ανεπίσημο ΔΗΚΟ.

Ο ίδιος ο κ. Πολυκάρπου απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο του Κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλο καταγγέλοντας τη διαγραφή τόσο του ιδίου όσο και της οικογένειας του από το Μητρώο μελών του κόμματος ενώ πρόσφατα είχε κληθεί ο ίδιος ως σύνεδρος στο Καταστατικό Συνέδριο του Κόμματος.

Παράλληλα, στην επιστολή του αναφέρει ότι πριν από λίγο καιρό είχε υποβάλει την παραίτησή του από την προεδρία της Τοπικής Επιτροπής Πέρα Ορεινής, ωστόσο, όπως σημειώνει, κάποιοι από τους αξιωματούχους του κόμματος τον έπεισαν να παραμείνει στη θέση του.

Όπως ανέφερε στην επιστολή του ο κ. Πολυκάρπου, παρουσιάστηκε μαζί με την οικογένεια του για να ψηφίσει και προς έκπληξη του ούτε ο ίδιος ούτε τα μέλη της οικογένειας του βρίσκονταν στο Μητρώο Μελών.

«Απαιτώ να γνωρίζω ποιος αποφάσισε, με ποια διαδικασία και κυρίως για ποιο λόγο έγινε η διαγραφή μου», τονίζει ο παραιτηθείς πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής ΔΗΚΟ Πέρα Ορεινής, καταγγέλλοντας μεθοδευμένη και αντικαταστατική απόφαση για διαγραφή του ιδίου και της οικογένειας του.

Αυτούσια η επιστολή: