Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά : Το πιο ισχυρό αφροδισιακό για σήμερα, είναι μια ευφυής συζήτηση! Η σαγηνευτική συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη θα ανταλλάξει την έλξη που σας ασκεί συνήθως η ομορφιά, με έναν ενδιαφέροντα διάλογο. Αρχίστε με μια προκλητική ερώτηση αλλά μην μιλήσετε μόνο εσείς… σταματήστε και αποδείξτε πόσο καλοί ακροατές μπορείτε να γίνετε.

Ταύρος

Γενικά : Μήπως έχετε τη διάθεση να γυρίσετε τον χρόνο πίσω; Όσο κι αν θα σας ευνοούσε κάτι τέτοιο αλλά δεν γίνεται, επιλέξτε να μειώσετε την ταχύτητά σας. Η αισθησιακή Αφροδίτη που σας κυβερνά, συναντά σήμερα την ευαίσθητη Σελήνη και σας προσγειώνει περισσότερο. Δώστε σημασία σε κάθε δυναμικό ερέθισμα – οπτικό, γευστικό ή ηχητικό, για να απολαύσετε στο έπακρο κάθε εμπειρία. Το ρομάντζο πλανάται στον αέρα για δεσμευμένους και αδέσμευτους, γι’ αυτό μιλήστε με το συναίσθημα κι όχι με το μυαλό!

 Δίδυμοι

Γενικά: Εκμεταλλευτείτε όλη τη σαγηνευτική δύναμη της σημερινής συνάντησης ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Μειώστε την ταχύτητα σε ό,τι κι αν κάνετε, για να γευτείτε όλη την απόλαυση της κάθε στιγμής. Ανεβάστε τον πήχη της ικανοποίησης, δίνοντας περισσότερη σημασία στην κάθε λεπτομέρεια. Μιλήστε με έναν φίλο αντί να του στείλετε μήνυμα, πάρτε την πιο μακριά διαδρομή για να γυρίσετε στο σπίτι, δώστε κι άλλη ένταση στη μέρα σας σπάζοντας τη ρουτίνα.

Καρκίνος

Γενικά : Σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο σε όλο το φάσμα των σχέσεών σας. Ξέρετε πόσες απρόσμενες απολαύσεις σας αναμένουν, αν παραδώσετε τα ηνία και αφήσετε τους άλλους να σας καθοδηγήσουν; Υπό την επήρεια της συνάντησης της Σελήνης με την Αφροδίτη, σήμερα θα νιώσετε ανανεωμένοι και απελευθερωμένοι από πικρίες. Τολμήστε να αποποιηθείτε έστω μία συνήθεια που σας βλάπτει, φύγετε από μια τοξική σχέση.

 Λέων

Γενικά: Αν νιώθετε καταπιεσμένοι μέσα σε μια σχέση ή ένα ομαδικό εγχείρημα, πάρτε τις αποστάσεις σας για να αναπνεύσετε πριν παρατήσετε τα πάντα. Η δίκαιη Αφροδίτη συναντά την ευαίσθητη Σελήνη, βοηθώντας σας να συνειδητοποιήσετε πού το έχετε παρακάνει με την εγγύτητα. Χωρίς να αμελήσετε τις υποσχέσεις σας, δοκιμάστε τη θεωρία ότι «η απουσία εντείνει το συναίσθημα»!

 Παρθένος

Γενικά: Η πλανητική ατμόσφαιρα θα ωθήσει ό,τι αφορά την καριέρα σας, χάρη στη συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη της αξιολόγησης. Θέστε έναν ρεαλιστικό στόχο για σήμερα και εκπληρώστε τον μέχρι το τέλος της μέρας. Προσεγγίστε κάποιες επαφές σας με ευγένεια, για να διεκδικήσετε τη συμμετοχή σας στο επόμενο πετυχημένο εγχείρημά τους. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας για να διευρύνετε τον κύκλο σας.

Ζυγός

Γενικά: Σήμερα θα θέλετε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε πέρα από τα συνηθισμένα! Η αισθησιακή Σελήνη συναντά την Αφροδίτη της ομορφιάς που σας κυβερνά, κάνοντας τις διαθέσεις σας εκκεντρικά πιο εκλεκτικές. Αν θα κάνετε κάποιες συναντήσεις, διαλέξτε ένα άλλο σημείο από αυτό που συνηθίζετε. Το ρομάντζο θα πλανάται στο αέρα επίσης, γι’ αυτό κινηθείτε με τη γοητεία που χαρακτηρίζει την ιδιοσυγκρασία σας. Απολαύστε την κάθε στιγμή, χωρίς να είστε προσηλωμένοι στον τελικό στόχο.

 Σκορπιός

Γενικά: Με την ζωηρή Αφροδίτη να συναντά τη Σελήνη στον 8ο Οίκο σας της σαγήνης, σήμερα δεν θα σας ενδιαφέρει τίποτα επιφανειακό. Δεν μπορεί να τραβήξει την προσοχή σας κάτι που δεν έχει βάθος, γι’ αυτό αποποιηθείτε των φίλτρων και πείτε τα ζητούμενά σας με το όνομά τους. Οι δεσμευμένοι ξεχάστε το πρόγραμμά σας και μείνετε στο σπίτι, για να περάσετε θερμές στιγμές με το ταίρι σας!

Τοξότης

Γενικά: Ενδώστε στις σημερινές δονήσεις της αγάπης και της εμπιστοσύνης! Με την απαιτητική Σελήνη να συναντά την ισορροπητική Αφροδίτη, θα καταφέρετε να βρείτε τη χρυσή τομή προσέγγισης των αντιφατικών απόψεών σας. Δεν σας αρκεί ένα όμορφο πρόσωπο, θέλετε να έχετε να πείτε ενδιαφέροντα πράγματα μαζί του. Αλλάξτε την προσέγγισή σας και μην ανοίξετε συζήτηση φιλοσοφικού περιεχομένου – επιλέξτε να κάνετε ερωτήσεις και να ακούτε με προσοχή.

Αιγόκερως

Γενικά: Η ευημερία είναι σέξι, τόσο η σωματική όσο και η πνευματική. Με τη σημερινή αισθησιακή συνεύρεση της Σελήνης με την Αφροδίτη, θα καταφέρετε να συντονιστείτε άρτια με την εσωτερική ανάγκη για φροντίδα του εαυτού σας. Συνοδεύστε τη με κάποιες κινήσεις που θα σας αποτρέψουν να τα ξεχάσετε όλα αύριο. Να θυμάστε ότι όσο πιο καλά νιώθετε, τόσο πιο θετική ενέργεια εκπέμπετε!

 Υδροχόος

Γενικά: Ακόμα και οι πιο πολυάσχολοι Υδροχόοι, θα νιώσετε σήμερα τις δονήσεις πάθους στην ατμόσφαιρα! Χάρη στη συνάντηση της ερωτικής Σελήνης με την αισθησιακή Αφροδίτη, θα αναζητήσετε περισσότερη κοινωνικότητα μετά τη δουλειά. Το φλερτ αποτελεί δεύτερη φύση για εσάς, γι’ αυτό ενδώστε στο ρομάντζο που πλανάται στον αέρα και κάντε τις πνευματώδεις προσεγγίσεις σας. Αν είστε δεσμευμένοι, φορέστε απόψε τα καλά σας και ετοιμαστείτε για ιδιαίτερες εμπειρίες – εκτός και εντός σπιτιού!

 Ιχθύες

Γενικά: Αν και συνήθως σας κατηγορούν για ψυχρότητα, αυτό αποτελεί για εσάς τρόπο άμυνας και όχι επίθεσης. Με τη σημερινή συνάντηση της θερμής Σελήνης με την ερωτική Αφροδίτη, καλείστε να κάνετε το πρώτο βήμα για να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Μην ασχοληθείτε με τον καιρό, περάστε κατευθείαν στις προσωπικές ερωτήσεις. Χωρίς να γίνετε αγενείς, θα καταλάβατε τους άλλους εξ απροόπτου και θα στεφθείτε νικητές