Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
 Κριός

Γενικά: Συλλέξτε στοιχεία πριν δράσετε! Ακόμα κι αν είστε πανέτοιμοι να ορμήσετε, δεν θα ωφεληθείτε αν βιαστείτε και χάσετε τον στόχο σας. Μια ατίθαση όψη ανάμεσα στη Σελήνη από τον Τοξότη και τον Ερμή από τον Κριό, σας συμβουλεύει να αναζητήσετε όλη την ιστορία κι όχι μεμονωμένες απόψεις. Κάντε μια ανάπαυλα για να μαζέψετε κι άλλες πληροφορίες. Έτσι, την καίρια στιγμή θα έχετε όλα τα σημαντικά στοιχεία στα χέρια σας.

Ταύρος

Γενικά : Η Σελήνη φωτίζει τον Τοξότη και τον ερωτικό 8ο Οίκο σας. Νιώθετε την παρόρμηση να κάνετε το επόμενο βήμα σε μια νέα γνωριμία ή στην υπάρχουσα σχέση σας; Ο φτερωτός Ερμής σας συμβουλεύει να μειώσετε την ορμή σας και να προτιμήσετε να δημιουργήσετε λίγο μυστήριο. Όσα δεν λέτε, τα υπονοούμενα που αφήνετε, θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία και θα προσδώσουν μεγαλύτερη ισχύ στην ένωσή σας!

 Δίδυμοι

Γενικά: Ο κυβερνήτης σας, ο εκφραστικός Ερμής, σχηματίζει μια επιδεικτική όψη με τη Σελήνη στον τομέα σας των σχέσεων. Ως εκπρόσωποι του στοιχείου του Αέρα, έχετε την ανάγκη της επιβεβαίωσης από τους άλλους. Αν δεν την παίρνετε, μπορεί να γίνετε ανασφαλείς και να αμφιβάλετε για την αξία σας. Η σημερινή δόνηση στις πιο στενές επαφές σας, είναι η ιδανική ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε ότι δίνετε υπερβολική δύναμη στους άλλους. Ανατρέψτε την τάση σας να μετρά η άποψη των άλλων πιο πολύ από τη δική σας… Εξάλλου, η αυτοπεποίθησή σας τονώνεται περισσότερο όταν διαφωνείτε με τους άλλους και τους αποδεικνύετε ότι έχουν άδικο!

Καρκίνος

Γενικά : Σήμερα πρέπει να απομακρυνθείτε από τους περισπασμούς για να εστιάσετε στα ζωτικά σας θέματα. Σε αυτό θα σας βοηθήσει η συνάντηση της Σελήνης από τον Τοξότη, με τον διανοητικό Ερμή. Φροντίστε μόνο να μην χρονοτριβήσετε στις έρευνές σας, γιατί μπορεί να χάσετε πολύτιμο χρόνο. Έχετε πολλές υποχρεώσεις σας αλλά και την ευχέρεια να αντεπεξέλθετε, αν δεν παρεκκλίνετε της πορείας σας.

Λέων

Γενικά : Η Σελήνη βρίσκεται στον εκφραστικό 5ο Οίκο σας και συναντά τον φλύαρο Ερμή. Έχετε τη διάθεση να περιγράψετε σε όλους τις τελευταίες περιπέτειές σας με κάθε λεπτομέρεια; Φροντίστε να κάνετε λίγες περικοπές, γιατί στην πολλή ώρα θα χάσετε το κοινό σας και το κεντρικό νόημα. Προτιμήστε να δώσετε έναυσμα για έναν απολαυστικό διάλογο (ίσως και ερωτικό…) αντί να οδεύσετε για το βραβείο μονόλογου!

 Παρθένος

Γενικά : Αν δεν έχετε διάθεση για κοινωνικές δραστηριότητες, μην αναζητάτε δικαιολογίες γι’ αυτό ούτε να προσποιηθείτε το αντίθετο. Καλύτερα να ακούσετε την καρδιά σας και να αποτραβηχτείτε στη ζώνη της άνεσής σας. Ο επικοινωνιακός Ερμής θα σας ωθήσει σήμερα να ανοίξετε την πόρτα μόνο στους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους, για να περάσετε στιγμές χαλάρωσης και προσέγγισης στον καναπέ!

 Ζυγός

Γενικά : Αν νιώθετε να τρέχετε ενάντια στο χρόνο, κάντε μια παύση και πάρτε βαθιές ανάσες! Ίσως να πιέζετε αχρείαστε οι ίδιοι τον εαυτό σας, ενώ ο σταθερός βηματισμός είναι η καλύτερη επιλογή. Η σημερινή συνάντηση της Σελήνης με τον Ερμή, θα σας δώσει όλη τη διαύγεια που χρειάζεστε για να πάρετε τις απαραίτητες αποστάσεις και να δείτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Βάλτε σε προτεραιότητα τις υποχρεώσεις σας και προχωρήστε με ένα βήμα τη φορά.

 Σκορπιός

Γενικά: Πάλι παριστάνετε τη γάτα, κυνηγώντας την ουρά σας και επιστρέφοντας πάντα στο ίδιο σημείο; Η Σελήνη από τον 2ο Οίκο της απόδοσης, σας καλεί σήμερα να ανασυστήσετε την ομάδα και να εργαστείτε συλλογικά με την αυτονομία που χρειάζεται το κάθε μέλος. Ακόμα και οι πιο καλολαδωμένες μηχανές, έχουν ανάγκη από περιστασιακή συντήρηση. Ενδώστε στην παρόρμηση του υποστηρικτικού Ερμή, εμψυχώστε τον εαυτό σας και τους υπόλοιπους και χαράξτε τις αποδοτικές σας πορείες.

Τοξότης

Γενικά: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα, έχετε ανάγκη από χρόνο για τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας. Το σημαντικό είναι να ισορροπήσετε αυτή την παρόρμησή σας, με τις εργασιακές υποχρεώσεις και τις ανάγκες των ατόμων του περιβάλλοντός σας. Ο παθιασμένος Ερμής θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε την καρδιά σας, ώστε να φορτίσετε τις μπαταρίες πιο γρήγορα απ’ όσο πιστεύατε. Στη συνέχεια θα είστε πιο αποδοτικοί και πιο χαρούμενοι!

Αιγόκερως

Γενικά : Αν θέλετε να ξαναβρείτε την ισορροπία σας, πρέπει να πατήσετε το κουμπί της παύσης! Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα ταυτόχρονα και κινδυνεύετε να εξαντληθείτε. Αυτό δεν θα ωφελήσει καμία πλευρά, γιατί δεν θα αποδώσετε τα ζητούμενα. Η ευεργετική συνάντηση της Σελήνης με τον ευφυή Ερμή, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τα απολύτως απαραίτητα, ώστε να αποφασίσετε στη συνέχεια αν θα κάνετε ένα διάλειμμα ή θα αποχωρήσετε μεγαλόπρεπα!

 Υδροχόος

Γενικά: Επιστροφή στο παρόν! Μετά από ένα διάστημα φορτωμένο με πολλές υποχρεώσεις, ξεπροβάλλετε από την τρύπα σας και επικοινωνείτε με τον υπόλοιπο κόσμο. Η συνάντηση της φλύαρης Σελήνης με τον επικοινωνιακό Ερμή, αποκαθιστά τη διάθεσή σας και σας μετατρέπει ξανά σε ορμητικές πεταλούδες. Αποδεχθείτε μόνο τις προσκλήσεις των φίλων που έχουν ενδιαφέρον, μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας αχρείαστα.

Ιχθύες

Γενικά : Έχετε ανάγκη από ισορροπία, ανάμεσα σε αυτά που δίνετε στους άλλους και αυτά που παίρνετε σε αντάλλαγμα; Η συνάντηση του συνετού Ερμή με τη Σελήνη στον τομέα της καριέρας σας, θα σας βοηθήσει σήμερα να επισκοπήσετε τους πιο φιλόδοξους στόχους σας. Μήπως κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε με την ταχύτητα που θα θέλατε; Μην επιτρέψετε άλλη «διαρροή» της ενέργειάς σας, σε βάρος των δικών σας φιλοδοξιών. Η αποχώρηση δεν αποτελεί εγωκεντρισμό, είναι αξιοπρεπή αντιμετώπιση της προσωπικής σας αξίας!