Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Γενικά : Η πύλη της εισόδου στην καρδιά σας, θα είναι το μυαλό σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες! Καθώς η αισθησιακή Αφροδίτη γλιστρά στους χαρωπούς Διδύμους, θα βάλετε το πνεύμα σε προτεραιότητα. Αυτή η τρυφερή μετάβαση, θα σας βοηθήσει να αρθρώσετε το όραμά σας για την αγάπη. Αν αναζητάτε το έτερό σας ήμισυ, συζητήστε με τους φίλους σας την περίπτωση να σας συστήσουν άτομα από άλλους κύκλους τους. Οι δεσμευμένοι Κριοί κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο με το ταίρι σας και θα νιώσετε ξανά σπίθες στη σχέση σας

Ταύρος

Γενικά : Προσθέστε μια πρέζα αισθησιασμό στο φίλτρο σας της αγάπης, μάλλον βάλτε διπλή δόση! Η τρυφερή Αφροδίτη, που είναι και κυβερνήτης σας, περνά στους Διδύμους και θα θερμαίνει τον 2ο Οίκο σας των απολαύσεων μέχρι τις 19 Μαΐου. Οι επαφές που θα κάνετε τώρα θα έχουν διάρκεια στην αγάπη, γι’ αυτό αφεθείτε στην απλότητα της γλυκιάς γνωριμίας. Η ανία φεύγει από το παράθυρο και μπαίνει η διάθεση για ρομαντισμό, η ανάγκη να ανάψετε κεριά και να βάλετε απαλή μουσική για να λικνιστείτε με το αντικείμενο του πόθου σας!

Δίδυμοι

Γενικά : Έχετε ετοιμάσει τα βασιλικά σας ενδύματα, αγαπητοί Δίδυμοι; Η Αφροδίτη περνά το κατώφλι σας για παραμονή μέχρι τις 19 Μαΐου, καθιστώντας σας το φλέγον θέμα συζήτησης της περιόδου! Ο μαγνητισμός σας ανεβαίνει στο ζενίθ, καθιστώντας εύκολη την έλξη ρομαντικών προοπτικών και θαυμαστών που θα σας λατρέψουν. Ωστόσο, εσείς είστε αυτοί που δεν θα θέλετε με τίποτα να κατασταλάξετε τώρα! Μέχρι και οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα αποζητάτε περισσότερη αυτονομία, για να χαρείτε αυτή την περίοδο ανεμελιάς και αισιοδοξίας!

Καρκίνος

Γενικά : Τι είναι πραγματικό και τι φανταστικό; Με την ρομαντική Αφροδίτη να κατοικεί στους Διδύμους και τον ονειρικό 12ο Οίκο σας μέχρι τις 19 Μαΐου, θα σας είναι δύσκολο να καταλάβετε τη διαφορά. Για την επιφυλακτική ιδιοσυγκρασία σας, αυτή η φάση ρόδινης οπτικής των πάντων θα είναι μια ευχάριστη αλλαγή. Όμως διατηρήστε κάποια από τα φίλτρα ρεαλισμού, για να μπορείτε να κρίνετε αν οι λέξεις των άλλων συνάδουν με τις πράξεις τους!

Λέων

Γενικά: Φορέστε το κοινωνικό σας χαμόγελο, αγαπητοί Λέοντες! Η Αφροδίτη της αγάπης θα είναι στους Διδύμους και τον συνεργατικό 11ο Οίκο σας μέχρι τις 19 Μαΐου. Αυτό θα σας ωθήσει να συναντήσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και να εμπλακείτε σε όσο γίνεται περισσότερες ομαδικές δραστηριότητες. Αποδεχθείτε ακόμα και άτομα που συνήθως δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας, γιατί τα όρια ανάμεσα στη φιλία και το ρομάντζο θα είναι αδιόρατα αυτή την περίοδο. Αν είστε δεσμευμένοι, φροντίστε να εμπλουτίσετε την κοινωνική ζωή με το ταίρι σας, για να δείτε να ενδυναμώνεται η σχέση σας!

 Παρθένος

Γενικά : Προσπαθείτε να εντάξετε την ακάματη ηθική σας στην ερωτική σας ζωή; Δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι τέτοιο μέχρι και τις 19 Μαΐου, που η ερωτική Αφροδίτη θα διαμένει στους Διδύμους και τον φιλόδοξο 10ο Οίκο σας. Η ανάγκη σας θα είναι να προσεγγίσετε καινούργια ορόσημα αγάπης, ίσως υψώνοντας τον πήχη λίγο περισσότερο. Η δική σας πρόκληση θα είναι να φτάσει αυτά τα κριτήρια, το ταίρι σας ή ένα καινούργιο αντικείμενο του πόθου σας. Κάθε είδους σύμπραξη και συνεργασία, θα αποπνέει ερωτισμό για εσάς αυτή την περίοδο!

Ζυγός

Γενικά : Διευρύνετε τους ορίζοντές σας, αγαπητοί Ζυγοί! Δεν πρόκειται να βρείτε τα ζητούμενά σας στα συνήθη στέκια σας αυτή την περίοδο. Η φλογερή Αφροδίτη, που είναι και κυβερνήτης σας, θα διαμείνει στους Διδύμους μέχρι τις 10 Μαΐου, κεντρίζοντας τον κοσμικό 9ο Οίκο σας και την ανάγκη σας για περιπλάνηση. Το επίκεντρό σας θα είναι η λαγνεία, γι’ αυτό ερευνήστε όλες τις ταξιδιωτικές ιδέες σας. Τώρα μπορείτε να συνδυάσετε την τουριστική σας διάθεση με εργασία!

Σκορπιός

Γενικά : Μήπως νιώθετε σαν να έχετε πυρετό; Δεν έχετε, φταίει η είσοδος της ερωτικής Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 8ο Οίκο σας της σεξουαλικής επιθυμίας. Να ξέρετε ότι μέχρι τις 19 Μαΐου, δεν θα σας αρκεί η σαρκική επαφή για να ικανοποιηθείτε. Θα αποζητάτε την πλήρη σύμπνοια ψυχής και σώματος, τόσο αν είστε δεσμευμένοι όσο κι αν είστε αδέσμευτοι. Μέχρι το τέλος αυτού του κύκλου, θα έχετε καταφέρει να συνειδητοποιήσετε την σπουδαιότητα της αφοσίωσης!

Τοξότης

Γενικά: Η ανάγκη σας για ζευγάρωμα είναι ενεργοποιημένη, αγαπητοί Τοξότες! Έχετε βάλει ήδη σε σειρά την ευημερία και την ευεξία σας, με τη βοήθεια της Αφροδίτης τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Τώρα που η θεά του έρωτα περνά στους Διδύμους, θα ασχοληθεί με το ρομάντζο και τη δημιουργικότητά σας. Μέχρι τις 19 Μαΐου θα έχετε αποκτήσει καινούργιους συνεργούς στο έγκλημα, για να απολαύσετε την αισιοδοξία και την ανεμελιά σας!

Αιγόκερως

Γενικά : Η Αφροδίτη της αγάπης περνά στους Διδύμους, απ’ όπου θα ενεργοποιήσει τον τομέα της ευημερίας σας μέχρι τις 19 Μαΐου. Αρχίστε να αντικαθιστάτε την πίτσα με δροσιστικές σαλάτες και τους καφέδες με τονωτικά ροφήματα. Κάθε κίνησή σας θα αποκτήσει μια ερωτική χροιά, καθώς το ζητούμενό σας θα είναι να σαγηνέψετε… Το ταίρι σας ή το αντικείμενο του πόθου σας δεν θα μπορεί να αντισταθεί στη λάμψη που θα εκπέμπετε!

Υδροχόος

Γενικά : Από σήμερα αρχίζει μια ρομαντική ανανέωση για εσάς, καθώς η Αφροδίτη αρχίζει τη διαμονή της στους Διδύμους και τον 5ο Οίκο σας του πάθους και του φλερτ! Η σαγήνη θα πλανάται όπου κι αν βρεθείτε μέχρι τις 19 Μαΐου, γι’ αυτό παραμερίστε τον κυνισμό σας και δώστε βήμα στο συναίσθημα. Αξιοποιήστε τη δημιουργικότητά σας στην οργάνωση του επόμενου ραντεβού, με το ταίρι σας ή ένα καινούργιο αντικείμενο του πόθου σας

Ιχθύες

Γενικά : Είστε έτοιμοι για μια ανανέωση; Η Αφροδίτη της αισθητικής θα κατοικεί στους Διδύμους μέχρι τις 19 Μαΐου, ενεργοποιώντας τα οικιακά σας ένστικτα! Αρπάξτε ξεσκονόπανα και χρωματολόγια και διοχετεύστε όλη σας τη δημιουργικότητα στο σπιτικό σας. Καθαρίστε συρτάρια, οργανώστε τις ντουλάπες σας γεμίστε τα ντουλάπια σας με υλικά υγιεινής διατροφής. Ποτέ δεν ξέρετε ποια στιγμή πρέπει να είστε πανέτοιμοι, για να μοιραστείτε τη φωλιά σας με ένα ακόμη άτομο!