Αστρολογία: Ερωτικές συναστρίες για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Ερωτικές συναστρίες για όλα τα ζώδια

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά έχουν οι μέρες του Ιουλίου, που θα φέρουν τροποποιήσεις σε σχέσεις αισθηματικού τύπου.

Ερωτικές συναστρίες αναλυτικά:

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με τα ζώδια της Φωτιάς

Έχετε αφήσει πολλά ζητήματα, στην άκρη ή στο πίσω μέρος του μυαλού σας, που αφορούν τα ερωτικά σας. Από την νέα εβδομάδα, κάντε το κόπο και την αρχή στο να τα λύσετε.
Τυχερό δεκαήμερο : 1ο

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με τα ζώδια της Γης

Δεν έχετε χρόνο, για συζητήσεις χωρίς νόημα με το άτομο που σας ενδιαφέρει, μιας και ήδη ξέρετε ότι, ότι ήταν να κάνετε από την δική σας μεριά ήδη το έχετε κάνει και με το παραπάνω.
Τυχερό δεκαήμερο : 3ο

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με τα ζώδια του Αέρα

Οι αστρολογικές συνθήκες, έχουν ευνοήσει τις καταστάσεις στον έρωτα, άρα για εσάς, από τον νέο μήνα, όλα αυτά που θέλετε θα τα κάνετε και σχετικά εύκολα.
Τυχερό δεκαήμερο : 2ο

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με τα ζώδια του Νερού

Μην ακούτε μόνο αυτά, που λέει ο άνθρωπος σας αλλά τα έργα και τις πράξεις του. Μήπως τελικά, κάτι μεταξύ αυτών των δύο δεν είναι ακόμη σε επίπεδο να σας πείσει.
Τυχερό δεκαήμερο : 3ο

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με τα ζώδια της Γης

Αν για τους οποιουσδήποτε λόγους δεν θέλετε να κάνετε κάτι περισσότερο, για να εξελιχθεί αυτή η νέα γνωριμία σε κάτι πιο μόνιμο σοβαρό, καλύτερα να το πείτε από τώρα.
Τυχερό δεκαήμερο : 1ο

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με τα ζώδια του Αέρα

Όλα αυτά που σας συμβαίνουν, δεν είναι κάτι παράξενο. Εσείς τα έχετε προκαλέσει και μάλιστα πολλές φορές. Ανοίγετε συνεχώς τις πόρτες για άκυρες συζητήσεις με τον ακατάλληλο σύντροφο σας.
Τυχερό δεκαήμερο : 3ο

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με τα ζώδια του Νερού

Οι εγωισμοί και οι αντιστάσεις που προβάλει συνεχώς το ταίρι σας, σε όλα αυτά που του λέτε, ίσως και να είναι ένας τρόπος άμυνας, που όμως δεν σας αφήνει να γνωριστείτε καλύτερα.
Τυχερό δεκαήμερο : 2ο

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα

Δώστε σε εσάς και την ζωή σας, την ευκαιρία να σπάσετε τα δεσμά με το άσχημο ερωτικό σας παρελθόν, και ζήστε όλα αυτά που έρχονται από τον τωρινό σας σύντροφο.
Τυχερό δεκαήμερο : 1ο

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού

Θα λάβετε κάποιες υποσχέσεις, από το ταίρι σας, που ευτυχώς μέχρι και το τέλος του Καλοκαιριού, θα έχουν γίνει πραγματικότητα. Είστε οι τυχεροί της εποχής.
Τυχερό δεκαήμερο : 3ο

Ζώδια του Νερού σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού

Με την εύνοια των άστρων, θα καταφέρετε και σχετικά εύκολα, να έρθετε μέσα στην ζωή και πιο επίσημα του ατόμου που αγαπάτε. Ο δικός σας ζωδιακός συνδυασμός είναι αξιοζήλευτος.
Τυχερό δεκαήμερο : 2ο