Απειλητική επιστολή από “Ενοπλη Ομάδα” σε βουλευτές και τράπεζες

«Λαμόγια της Βουλής και των Τραπεζών έφτασε η ώρα σας».

Αυτοαποκαλούμενη ομάδα «Ένοπλη Ομάδα Απόδοσης της Δικαιοσύνης», απέστειλε σήμερα επιστολή στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ με παραλήπτη τον δημοσιογράφο Νικήτα Κ υριάκου.

Η απειλητική επιστολή  διαβιβάστηκε στην Αστυνομία που έθεσε την επιστολή κάτω από το μικροσκόπιό της, προχωρώντας στη λήψη μέτρων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες τη συγκεκριμένη επιστολή παρέλαβαν και αρκετοί κρατικοί αξιωματούχοι.

Στην επιστολή η “Ένοπλη Ομάδα” απειλεί βουλευτές, τραπεζίτες και τις οικογένειες αυτών σε σχέση με τις εκποιήσεις περιουσιών. Στην επιστολή τονίζεται μάλιστα πως «τα χτυπήματα θα είναι χωρίς έλεος και οίκτο».

Αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «το γεγονός ότι δεν λήφθηκαν μέτρα μέχρι σήμερα, δεν σημαίνει αδυναμία της ομάδας μας».

«Κάποιοι βουλευτές επιμένουν να θέλουν να οπλίσουν ξανά τις τράπεζες με περισσότερες εξουσίες και εκποιήσεις περιουσιών», αναφέρεται στην επιστολή, ενώ απευθυνόμενη προς τους βουλευτές η αυτοαποκαλούμενη «Ένοπλη Ομάδα Απόδοσης Δικαιοσύνης» τονίζει πως «αυτή τη φορά θα εκτεθείτε δημόσια».

Στην επιστολή η αυτοαποκαλούμενη Ένοπλη Ομάδα αναφέρει ότι μέλη της υπάρχουν σε όλες τις κρατικές υπηρεσίες και τονίζεται πως γνωρίζουν όλους τους φίλους των τραπεζιτών.

Μάλιστα δεν διστάζουν να απειλήσουν και τις οικογένειες τραπεζιτών και βουλευτών, αναφέροντας με νόημα: «πρέπει να σκεφτείτε τις οικογένειες και τις περιουσίες σας γιατί τα χτυπήματα θα είναι χωρίς έλεος και οίκτο».

Κλείνοντας η επιστολή αναφέρει ότι κανάλια και εφημερίδες που θα αγνοήσουν την επιστολή θα θεωρηθούν εχθρικά και θα υποστούν τις συνέπειες.

Πηγή: ΑΝΤIwo