“Ανάγιως τον κολλιό να σου φκάλει τα μάθκια σου”

“Ανάγιως τον κολλιό να σου φκάλει τα μάθκια σου”

Στις 24 Ιουλίου γύρω στις 1 το μεσημέρι στη τηλεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ “Από μέρα σε μέρα” ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής είχε καλεσμένους από όλα τα κόμματα και από την Αλληλεγγύη παρόν ήταν ο αναπληρωτής  πρόεδρος του κινήματος.

Για αν μην ξεχνιόμαστε ο συγκεκριμένος το 2012 μέχρι το 2013 παρουσιαζόταν μαζί με τον Δημήτρη Συλλούρη στις πόλεις και στα χωριά και μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον Αναστασιάδη και τον παρουσιάζαν ως άξιο ηγέτη και ότι η κρίση θέλει ηγέτη κτλ

Ακούγοντας λοιπόν τώρα τον αναπληρωτή πρόεδρο της Αλληλεγγύης  να μιλά στο ΡΙΚ, απόρησα όταν κατηγορούσε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ότι κάνει εξαγγελίες παντού. Μέχρι το Φρέναρος λέει έκανε εξαγγελίες και μόνο υποσχέσεις δίνει.

Είναι απίστευτο τι έλεγαν τότες Θεοχάρους και Συλλούρης οι οποίοι έπιναν νερό στο όνομα του.

Και ας μη ξεχνάμε επίσης ότι η κυρία Θεοχάρους είναι δημιούργημα του Αναστασιάδη.

Είναι γνωστό ότι ήταν υποψήφια στο ΔΗΚΟ επί εποχής Σπύρου Κυπριανού και απέτυχε παταγωδώς και την πήρε ο Αναστασιάδης στο ΔΗΣΥ και με τις ευλογίες του έγινε βουλευτής.

Μας είπε και άλλα περίεργα ο αναπληρωτής πρόεδρος της Αλληλεγγύηες στο ΡΙΚ…

Είπε ότι στο Κραν Μοντανά, που παρευρέθηκε ως μέλος του Εθνικού Συμβουλίου έμαθε ότι στην Ελβετία γίνονται κάθε 15 μέρες δημοψηφίσματα ενώ στη Κύπρο που έπρεπε να γίνονται δεν γίνεται τίποτα.

Όχι λοιπόν αγαπητοί μου.. Πολύ λάθος πληροφόρηση έχει ο εν λόγω κύριος της Αλληλεγγύης και απλώς προσπαθούσε να μας πουλήσει πνεύμα.. Στην Ελβετία δεν γίνονται αγαπητοί μου δημοψηφίσματα κάθε 15 μέρες…

Για πες λοιπόν και κάτι σωστό και τεκμηριωμένο…