35 καταγγελίες για μη χρήση μάσκας και παραβίαση απαγόρευσης κυκλοφορίας

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας για παραβίαση του διατάγματος περί λοιμοκάθαρησς που στόχο έχει τη μείωση της εξάπλωσης της πανδημίας.

Το τελευταίο 24ωρο που ήταν και η πρώτη μέρα της εφαρμογής των χαλαρώσεων οι καταγγελίες ήταν μειωμένες όπως μειωμένοι ήταν και οι έλεγχοι.

Οι έλεγχοι ήταν 4.847  και οι καταγγελίες 35.

Από τις συνολικές καταγγελίες, οι περισσότερες και δη 14 καταγγελίες αφορούσαν παραβίαση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας (μετά τις 23:00) οκτώ αφορούσαν τη μη χρήση μάσκας σε δημόσιους χώρους και άλλες 7 αφορούσαν διακίνηση σε οχήματα χωρίς μάσκα.

Στη Λευκωσία διεξήχθησαν 1.640 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 1 πολίτης, στην Λεμεσό διεξήχθησαν 332 έλεγχοι με 12 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα έγιναν 5 καταγγελίες πολιτών έπειτα από 633 ελέγχους, στην Πάφο έγιναν 850 έλεγχοι με 10 καταγγελίες προσώπων, στην Αμμόχωστο έγιναν 5 καταγγελίες προσώπων έπειτα από 607 ελέγχους και στην περιοχή Μόρφου έγιναν 550 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 1 πρόσωπο.

Το Τμήμα Τροχαίας πραγματοποίησε 114 ελέγχους και προέβη σε μία καταγγελία προσώπου, ενώ η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία πραγματοποίησε 121 ελέγχους χωρίς καταγγελίες.

Check Also

Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες το απόγευμα

Σχετικά χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις …

Υπ. Υγείας: Σημεία δειγματοληψίας για δωρεάν rapid test σε δικαιούχους

Υπ. Υγείας: Σημεία δειγματοληψίας για δωρεάν rapid test σε δικαιούχους Στη βάση των αποφάσεων του Υπουργικού …