27χρονη Βρετανή μετά από ατύχημα: «Κάθε φορά που κοιτάζομαι στον καθρέπτη ξεσπώ σε κλαματα»

Τον δικό της καθημερινό Γολγοθά βιώνει μια 27 δασκάλα της yoga, η οποία είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Το πρόσωπο της έχει μείνει παράλυτο από τη μια πλευρά, έχει παραμορφωθεί και η ίδια όπως λέει δεν αντέχει να το βλέπει στον καθρέπτη.

Το 2017 η Lisa Monn απολάμβανε με το ποδήλατο της μια μεγάλη βόλτα στη Ζυρίχη της Ελβετίας όπου μένει. Ήταν κανονικά στον ποδηλατόδρομο ξένοιαστη όταν ξαφνικά από το πουθενά εμφανίσθηκε ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα και έπεσε επάνω της.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να την κρατήσουν στη ζωή. Και τα κατάφεραν. Όμως όχι χωρίς επιπτώσεις.

Η Lisa έμεινε τυφλή από το ένα της μάτι αφού καταστράφηκε το οπτικό της νεύρο, παράλυτη από τη μια πλευρά το προσώπου ενώ χρειάστηκε εκτός όλων των άλλων να μπει 3 φορές σε χειρουργείο προκειμένου ο πλαστικός χειρουργός να επαναφέρει το πρόσωπο του όσο περισσότερο μπορούσε, στην αρχική του κατάσταση.

Κάθε φορά που η Lisa κοιτάζει τον καθρέπτη και βλέπει το πρόσωπο της, θυμάται το τροχαίο και τη μεγάλη περιπέτεια που έζησε: «Ξεσπώ σε κλάματα κάθε φορά που κοιτάζομαι στον καθρέπτη. Και επειδή βλέπω το προσωπο μου παραμορφωμένο αλλά και επειδή θυμάμαι τι βίωσα εκείνες τις μέρες στο νοσοκομείο» λέει.

Check Also

Ασταθής ο «θρόνος» του Ερντογάν: Οι «ενδοοικογενειακοί δελφίνοι», τα παιδιά, οι γαμπροί και η Εμινέ

Share Twitter Στα ενδότερα του εκπληκτικού παλατιού στην Άγκυρα, φτιαγμένο για να υποδηλώνει τη μεγαλοπρέπεια …

ΕΕ – Κορονοϊός: Κοινό ευρωπαϊκό μέτωπο για τη στήριξη των τραπεζών

Share Twitter Οι ευρωπαϊκές χώρες πρέπει να ενώσουν δυνάμεις για να προστατεύσουν τις τράπεζές τους …