25 Οκτωβρίου η ψήφιση των μέτρων στην ελληνική Βουλή

Στις 25 Οκτωβρίου, εκτός μεγάλου απροόπτου θα ψηφιστούν τα μέτρα της κυβέρνησης από την ελληνική Βουλή. Η απόφαση από το Μέγαρο Μαξίμου είναι να μεταβεί ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας  στο έκτακτο Eurogroup στα  τέλη Οκτωβρίου, όπου θα επιχειρηθεί να δοθεί συνολική λύση στο ελληνικό πρόβλημα όσον αφορά στην επιμήκυνση και τη δόση, με ψηφισμένα τα μέτρα από την ελληνική Βουλή.

Ο ίδιος, άλλωστε, θα προετοιμάσει το κλίμα από τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή, δεσμευόμενος μεταξύ άλλων και για την ψήφιση των μέτρων πριν από τη συνεδρίαση του Eurogroup.

Κι όλα αυτά, παρά την σκανδαλωδώς, άκαμπτη στάση της τρόικας στα εργασιακά και τις απολύσεις στο Δημόσιο, που έχει δημιουργήσει προβλήματα  στις σχέσεις των δύο πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν τη κυβέρνηση, με τον Αντώνη Σαμαρά με τον πρωθυπουργό να εντείνει τις προσπάθειές του, ώστε να πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση με Βενιζέλο και Κουβέλη , πριν αναχωρήσει την Τετάρτη για το Βουκουρέστι και  τις Βρυξέλλες.

Check Also

Eλλάδα: Αποκαλύψεις για ιερέα που κατηγορείται για βιασμό: Έβαζε σε δοκιμασίες τα παιδιά, τον έβλεπαν σαν θεό

Η ώρα της κρίσης έφτασε για τον 50χρονο ιερέα που πριν από έναν χρόνο είχε …

Δολοφονία 46χρονης από 55χρονο σύζυγο: «Ήπια, επέστρεψα σπίτι, τσακωθήκαμε, άρπαξα το μαχαίρι και τη σκότωσα»

«Με την Κατερίνα τσακωνόμασταν. Πριν λίγο καιρό έφυγα από το σπίτι και νοίκιασα άλλο διαμέρισμα …