100,000 ευρώ για τα παιδιά

Μια αγκαλιά για τα παιδιά ο ραδιομαραθώνιος της UNICEF, που έγινε χθες, για τον εμβολιασμό των παιδιών, με τις υποσχέσεις των προσφορών να υπολογίζονται ότι θα προσεγγίσουν τις 100.000 ευρώ.
Μαζί με την Ελληνική Ραδιοφωνία που συμμετείχε με όλα τα προγράμματά της, 100 ραδιοσταθμοί σε όλη τη χώρα, μετέδωσαν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ελπίδας, ενημέρωσαν και ευαισθητοποίησαν χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν με μικρές ή μεγάλες προσφορές.

Σημαντικές παρεμβάσεις έκαναν η Βουλή των Ελλήνων, δια του γενικού γραμματέα Αθανάσιου Παπαϊωάννου και ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος. Μεταξύ των προσφορών που ξεχώρισαν ήταν του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου, της ΑΔΕΔΥ, του ΤΑΠΕΠΑ, του Αρμενικού Κυανού Σταυρού, του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου, της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, του Συνδέσμου Συνταξιούχων Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πρέβεζας, της ΚΟΣΜΟΚΑΡ ΑΕ, της ΖΑΚ ΑΕ και πολλών άλλων εταιριών, φορέων, ιδρυμάτων, σχολείων, αλλά και ιδιωτών από όλη τη χώρα.

Οι προσφορές για το Ραδιομαραθώνιο της UNICEF συνεχίζονται.