Από την Άλωση θα περάσουμε στην Αναγέννηση (videoclip)

29 Μαΐου..

Ποιος ασχολείται με την Άλωση της Πόλης, όταν όλες οι πόλεις μας πια έχουν παραδοθεί στον ‘εχθρό’; Υπάρχει τίποτε Ελληνικό γύρω μας; Ο λαός μας σέρνεται για να επιβιώσει, πάμφτωχος. Η Εθνική συνείδηση παραπαίει και ‘κατηγορείται’ ως ρατσιστική. Φρόνημα και ηθικό ανύπαρκτο. Ξένοι λαθροεπιδρομείς κλέβουν, βιάζουν και σκοτώνουν, ενώ λοιδορούνται οι Ελληνες που αντιστέκονται..

Οι Ευρωπαίοι λεηλάτησαν οικονομικά την χώρα, όπως κάποτε το έκαναν οι Φράγκοι.. Αυτοί ήταν που αφήσανε το Βυζάντιο κατεστραμμένο και ανήμπορο στα χέρια των Οθωμανών. Τα ίδια γίνονται και τώρα.. Ο στρατός μας ξηλώνεται γιατί είναι πολυδάπανος, στρατόπεδα κλείνουν, αλλοεθνείς γίνονται αξιωματικοί. Ούτως ή άλλως ολόκληρη η χώρα κατοικείται από έναν απροσδιόριστο άχρωμο πληθυσμό.

Πολυπολιτισμός της Σαρίας των Ταλιμπάν, των Αλβανικών Καλάσνικωφ και των Αφρικανών Ούγκα-Ούγκα.. Υπάρχει μεγαλύτερη Αλωση από τούτη; Την Κερκόπορτα την άνοιξαν προδότες όπως και τότε.. Μόνο που τώρα υπερασπίζονται κιόλας την επιλογή τους, κυνηγώντας όσους παραμένουν ξυπνητοί στις επάλξεις του Εθνικού Αγώνα.

Ποιος έχει λοιπόν την όρεξη να ασχοληθεί με την Βασιλεύουσα του Ελληνισμού Κωνσταντινούπολη;

Μα φυσικά όλοι εμείς που δεν πέσαμε ακόμα! Για μας η Τιμή και η Θυσία είναι σύμβολο και τρόπος ζωής. Ο Παλαιολόγος συμβολίζει την αέναη πορεία του Ελληνισμού από τον Λεωνίδα ως τον Σολωμό Σολωμού. Και το ξέρουμε..:

Οσα χρόνια κι αν περάσουν, το Εθνος μας θα σηκωθεί και πάλι στα πόδια του σαν τον Αθάνατο Φοίνικα. Θα αναγεννηθούμε, γιατί θα κρατάμε πάντα σαν φυλακτό στις καρδιές μας την πρωτεύουσα μας Κωνσταντινούπολη!

«Θα ‘ρθούμε πάλι Πόλη Βασίλισσα, Πόλη Μεγάλη που σε ατίμωσαν..

Πόλη δική μας, δεν σε προδώσαμε.. Στην Υπερμάχο τον όρκο δώσαμε!»

ΠΟΛΗ ΜΕΓΑΛΗ (Videoclip) : httpv://www.youtube.com/watch?v=crcFWlxRomk

Μουσικό Σχήμα

ΕΡΩΣ ?I? ΕΛΛΑΣ

http://erosellas.blogspot.gr

Check Also

Κατώτατος μισθός: Εργαλείο υπέρ των εργαζομένων και όχι ελβετικός σουγιάς στα χέρια των εργοδοτών

Του Χριστόφορου Πιτταρά* Η περίοδος που διανύουμε για τους εργαζόμενους χαρακτηρίζεται από έντονη ανασφάλεια. Οι …

Τα …μαγικά του κ. Αβέρωφ: Από τους πύργους στα ξενοδοχεία για φοιτητές!

Του Νίκου Σάββα* Ο γραφικός πλέον κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, ένας εκ των δύο υποψηφίων προέδρων …