Χρ. Στυλιανίδης: Εξετάζονται όλα τα σενάρια για τις Κυπριακές Αερογραμμές

Η διυπουργική επιτροπή, που συνεδριάζει για τις Κυπριακές Αερογραμμές, αναμένεται να παρουσιάσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή στο Υπουργικό Συμβούλιο «συγκεκριμένες προτάσεις» αναφορικά με την εταιρεία, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης, προσθέτοντας ότι «εξετάζονται όλα τα σενάρια».

Αναφερόμενος στη συνεδρία της διυπουργικής επιτροπής στο Υπουργείο Οικονομικών, το απόγευμα της Πέμπτης, ο κ. Στυλιανίδης είπε ότι είχε ως αποκλειστικό θέμα συζήτησης τις Κυπριακές Αερογραμμές.

Έκανε επίσης λόγο για το νέο ευρωπαϊκό αίτημα, να σταματήσει οποιαδήποτε νέα χρηματοδότηση του κράτους, ενώ είπε ότι την ίδια στιγμή τίθεται και ζήτημα τιμωρίας για τις χρηματοδοτήσεις που είχαν γίνει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Όπως είπε, το σχετικό έγγραφο δημοσιοποιήθηκε μετά την ανάληψη της νέας Κυβέρνησης, ενώ είχε σταλεί σε ημερομηνίες που στην εξουσία ήταν η απελθούσα Κυβέρνηση.

«Με αυτά τα δεδομένα και ενόψει του γεγονότος ότι η εταιρεία, για να μπορέσει να περάσει τους κρίσιμους καλοκαιρινούς μήνες, χρειάζεται και νέα χρηματοδότηση», είπε ο κ. Στυλιανίδης.