Φόνος Καλλιπόλεως: Τις συνθήκες θανάτου 50χρονου διερευνά η Αστυνομία

Φόνος Καλλιπόλεως: Τις συνθήκες θανάτου 50χρονου διερευνά η Αστυνομία

Τις συνθήκες θανάτου του Ελισσαίου Κεσίδη, 50 ετών από την Ελλάδα, διερευνά η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.40 χθες βράδυ δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε δρόμο στη Λευκωσία, βρισκόταν άνδρας ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του. Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου εντόπισαν στο έδαφος, τον 50χρονο.

Ο Κεσίδης, παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου λίγη ώρα αργότερα, στις 11.30μ.μ., απεβίωσε.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ο 50χρονος, λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις του, συνεπλάκη με άλλα δύο πρόσωπα, στην περιοχή όπου εντοπίστηκε αναίσθητος.

Από περαιτέρω διερεύνηση, διαπιστώθηκε ότι τα δύο άλλα πρόσωπα, που συμμετείχαν στη συμπλοκή ήταν 41χρονος και 32χρονος και οι δύο κάτοικοι Λευκωσίας. Εναντίον τους εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το πρωί σήμερα, οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 50χρονου, αναμένεται να εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροψία, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Check Also

Πρόστιμα μέχρι και €2.000 σε όσους δεν δέχονται πληρωμές με κάρτα

Το Τμήμα Φορολογίας ενημερώνει ότι, με βάση το άρθρο 30Α του περί Βεβαιώσεως και Εισπράξεως …

Καταγγέλθηκαν 22 πολίτες και 1 υποστατικό για την παραβίαση των μέτρων

Το τελευταίο 24ωρο (από τις 06.00 της Πέμπτης μέχρι τις 06.00 σήμερα), πραγματοποιήθηκαν παγκύπρια από …