Τζώρτζογλου: Πριν πάω στη Φάρμα δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου

ΟΣτράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, και για ακόμη μια φορά, ήταν χειμαρρώδης. Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη Φάρμα, για τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις που είχε μέσα στο παιχνίδι, για τον γιο του Αλκιβιάδη και τη σύζυγό του Σοφία, καθώς και για το νοίκι που δεν είχε πληρώσει.

«Στη Φάρμα έχασα περίπου 17 κιλά. Με το που μπήκα στο παιχνίδι δεν μπορούσα να σκύψω από τα κιλά. Μπήκα στη Φάρμα γιατί ήθελα να ζήσω τον αγώνα. Προσπάθησα να αναλύσω μια σκέψη. Το να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Η Φάρμα ήταν μεγάλο μάθημα ζωής. Θα έπρεπε να πηγαίνουν παιδιά από σχολεία, να μπαίνουν σε μια ανάλογη Φάρμα για εφήβους, να έρχονται σε επαφή με τη ζωή, τα ζώα και τα φυτά».

Το ατύχημα που είχε πριν τη συμμετοχή του στη Φάρμα και τις προσευχές του εκεί

«Πριν μπω στη Φάρμα χτύπησα στο μάτι σε ένα τροχαίο και έβαλα υαλουρανικό και με ρώτησε ο Ιατρόπουλος και για να μην του εξηγώ του είπα έκανα μπότοξ. Ξυπνούσα από νωρίς για να προσευχηθώ. Έκανα προσευχές 2,5 ώρες την ημέρα. Ο Ιατρόπουλος δούλευε όλη τη μέρα. Φώναξα σε κάποιες παρεξηγήσεις γιατί είδα, ότι υπήρχε έλλειψη σεβασμού», ανέφερε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Πριν το παιχνίδι δεν είχε να πληρώσει το νοίκι

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως πριν τη συμμετοχή στη Φάρμα, δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει το νοίκι του. «Το σήριαλ που έκανα πέρσι σταμάτησε λόγω κορονοϊού και δεν είχα λεφτά. Δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου. Ευτυχώς ήταν καλή η σπιτονοικοκυρά μου και περίμενε».

Όσον αφορά την οικογένεια του και συγκεκριμένα τον γιο του, Αλκιβιάδη, ο Στράτος Τζώρτζογλου ανέφερε πως είναι ένας ώριμος άντρας. «Παράλληλα με τις σπουδές του στην Αμερική κάνει φωτογραφίσεις και βίντεο σε γάμους για να βγάζει χρήματα. Ευτυχώς που πήγε και έζησε μόνος του».