Ξεκαθαρίζει μέσα στο Σαββατοκύριακο το θέμα Γιοβάνοβιτς για τον πάγκο του Παναθηναϊκού

Στην τελική ευθεία έχουν μπει πλέον οι επαφές του Παναθηναϊκού με τους υποψήφιους προπονητές που έχει προκρίνει στην τελική λίστα του το «τριφύλλι», με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παραμένει η Νο1 επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το τελευταίο διήμερο υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού και τον Σέρβο τεχνικό, πολύ πιο επίσημη πλέον, μετά τη διερευνητική επαφή που είχαν κάνει προ ημερών συνεργάτες του Αλαφούζου.

Οι δύο άνδρες ανέλυσαν όλα τα δεδομένα για ενδεχόμενη συνεργασία τους και συμφώνησαν να τα ξαναπούν μέσα στο Σαββατοκύριακο (22-23/05), για να συζητήσουν ορισμένες ακόμη λεπτομέρειες και να δώσει ο 58χρονος τεχνικός την οριστική απάντησή του στην πρόταση του Παναθηναϊκού.

Το θέμα με τον Γιοβάνοβιτς θα ξεκαθαρίσει μια και καλή μέχρι το απόγευμα της Κυριακής (23/05).

Αν δεν υπάρξει συμφωνία, ο Παναθηναϊκός θα στραφεί στην επόμενη επιλογή του, τον 48χρονο Ελβετό Ρενέ Βάιλερ, ο οποίος ούτως ή άλλως είναι στους βασικούς στόχους των «πράσινων», ενώ πιο χαμηλά στη λίστα βρίσκονται πλέον τα ονόματα του Σέρβου Βλάνταν Μιλόγεβιτς και του Ουαλού Κρις Κόουλμαν.