Φωτογραφικός μαραθώνιος στην Αθήνα

Και ενώ κάποιοι από τους Αθηναίους προπονούνται για να τρέξουν στον κλασικό Μαραθώνιο δρόμο που θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου, άλλοι απλώς οπλίζουν τις φωτογραφικές τους μηχανές για τον πιο …ξεκούραστο και δημιουργικό μαραθώνιο της χρονιάς. Ο φωτογραφικός μαραθώνιος Athens Photo Inspiration 2012 διεξάγεται την Κυριακή 4 Νοεμβρίου. Κάμερα, πάμε!Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ένα φωτογραφικό «μαραθώνιο» στο κέντρο της Αθήνας, να επικοινωνήσουν και να εκφραστούν προσεγγίζοντας μέσα από τη δική τους ματιά, σε διάρκεια έξι ωρών, πάνω σε τέσσερα θέματα, με εμφανή προσανατολισμό στην πόλη και την εμπειρία της, όπως αυτή διαμορφώνεται από τη σύγχρονη πραγματικότητα που μας περιβάλλει και επηρεάζει.

Το Athens Photo Inspiration 2012 θα κορυφωθεί με την ανάδειξη των καλύτερων συμμετοχών, την απονομή των βραβείων, καθώς και την ειδική έκθεση με τις βραβευμένες φωτογραφίες.

 Ο μαραθώνιος διοργανώνεται από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας στο πλαίσιο του Athens Photo Festival 2012, με την υποστήριξη της αλυσίδας καταστημάτων Πλαίσιο και της Sony.


Σημείο εκκίνησης: “Τεχνόπολις” Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι)
, Κυριακή 4 Noεμβρίου

Διάρκεια δράσης: 11:00-18:00




Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν δωρεάν τη συμμετοχή τους έως την Παρασκευή 2 Noεμβρίου.

Τηλ. 210 9211750