Φιλανθρωπική συναυλία για τα παιδιά

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών “Αποστολή” διοργανώνουν συναυλία ζωής και ελπίδας για τα παιδιά. 21 καλλιτέχνες υψηλού βεληνεκούς αλλά και νέοι ταλαντούχοι ερμηνευτές θα ενώσουν τις φωνές τους πραγματοποιώντας μια ανεπανάληπτη μουσική βραδιά.

Η συναυλία θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στις 20:00. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα θα δοθούν στα ανασφάλιστα και παιδιά με ειδικές ανάγκες που στηρίζει πανελλαδικά το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Χάρης Βαρθακούρης, η Γλυκερία, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Μακεδόνας. ο Σάκης Μπουλάς και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι μόνο μερικά ονόματα που θα παρελάσουν στην σκηνή. Επιπλέον, η Αρετή Κετιμέ, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η Ζωή Παπαδοπούλου, η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Μιχάλης Δημητριάδης θα είναι εκεί μαζί με πολλούς ακόμα καλλιτέχνες.

Οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο Γρηγόρης Βαλτινός, θα συμμετέχουν η χορωδία του Σπύρου Λάμπρου και το Νεανικό Χορωδιακό Σύνολο «Έμπνευσις», η Λαϊκή Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής «Έμμετρον» ενώ τη μουσική θα επιμεληθεί ο Μανώλης Γεροστάθης.

Η συναυλία γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α).

Η Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται στα σημεία:

Εμπορικό Κέντρο Avenue (Λεωφ. Κηφισίας 41, Μαρούσι, Κατάστημα Public στο the Mall Athens,  Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24, Αθήνα), Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (Σεβαστουπόλεως 113, Αμπελόκηποι), Μ.Κ.Ο Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή»  (Ήρας 8 και Δέσπως Σέχου, Νέος Κόσμος), Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου Αθηνών – Πειραιώς (Ε.Ι.Ν.Α.Π.) (Θεμιστοκλέους 34 & Ακαδημίας, Αθήνα), Δήμος Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9, Μαρούσι).

Πληροφορίες στον τηλεφωνικό αριθμό: 15321

Γενική είσοδος για το κοινό: 5 ευρώ