Λάρνακα:Εξιχνιάστηκε υπόθεση απαγωγής και εκβιασμού

Φως σε υπόθεση εκβιασμού και απαγωγής έριξε η αστυνομία. Ήταν τον περασμένο Αύγουστο, όταν 30χρονος κατήγγειλε την περιπέτειά του. Είχε διοργανώσει μουσικό φεστιβάλ στη Λάρνακα, σε συνεργασία με εταιρεία την οποία θα πλήρωνε για την εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών.

Κατά τη διεξαγωγή του φεστιβάλ τον πλησίασε 36χρονος άνδρας, διευθυντής της εταιρείας όπως κατήγγειλε, που είχε αναλάβει τις εργασίες. Τον απείλησε και του ζήτησε εκβιαστικά 100.000 ευρώ. Στη συνέχεια, ο 36χρονος και δύο ακόμη άτομα, τον μετέφεραν με τη βία σε περιοχή της Λάρνακας.

Προσπαθώντας, όπως υποστήριξε να τον τρομάξουν, μετά από λίγη ώρα, τον μετέφεραν σε άλλη περιοχή. Τον απείλησαν με πιστόλι και τελικά τον γύρισαν στο χώρο του φεστιβάλ, κλέβοντάς του όμως το διαβατήριο και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.

Όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, τα τρία άτομα, ηλικίας 36, 34 και 42 χρόνων συνελήφθησαν και κρατούνται. Εναντίον τους αναμένεται να ασκηθούν διώξεις για απαγωγή, εκβιασμό, κλοπή, μεταφορά όπλων και εκρηκτικών υλών και άλλα αδικήματα.

Οι τρεις συλληφθέντες παρουσιάστηκαν σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, το οποίο διέταξε να παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την έκδοση διατάγματος περαιτέρω κράτησής τους.