Ο Ν. Παπαδόπουλος και η “φιέστα” σε κεντρικό ξενοδοχείο

Άρχισαν και επίσημα τα …όργανα στο ΔΗΚΟ με τον Νικόλα Παπαδόπουλο να καλεί κόσμο και κοσμάκη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λευκωσίας, προκειμένου να στηρίξουν την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος.

Η  υποψηφιότητα του Ν. Παπαδόπουλου, που θα στηριχθεί όπως δήλωσε από τον Γιώργο Λιλλήκα και τους μηχανισμούς που εκείνος διέθετε κατά την προεκλογική του εκστρατεία, έρχεται σε μια περίοδο που το ΔΗΚΟ παραμένει υποστελεχωμένο.

Στο «τιμόνι» του κόμματος βρίσκεται μόνος ο Πρόεδρός του Μάριος Καρογιάν, χωρίς να υπάρχει ούτε εκπρόσωπος Τύπου, ούτε αναπληρωτής Πρόεδρος ούτε καν εκπρόσωπος Τύπου.

Το ιστορικό κόμμα εμφανίζει εικόνα διάλυσης με τα καθαρόαιμα, ωστόσο, στελέχη του να μην έχουν αντιδράσει ακόμη και να μην έχουν ζητήσει την απομάκρυνση των …αλεξιπτωτιστών.

Την ίδια ίδια, ο νυν πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν ακόμη δεν έχει συγκαλέσει το αρμόδιο εκτελεστικό όργανο που θα αποφασίσει για τις διαγραφές των υψηλά ιστάμενων στελεχών του κόμματος που είχαν στηρίξει την υποψηφιότητα του Γ. Λιλλήκα. Αναμένονται άμεσα ραγδαίες εξελίξεις…

Βάσω Κυριακάκη