Υπάλληλοι Βουλής:”Δεν ανήκουμε στα μισθολογικά ρετιρέ”

Στην αντεπίθεση περνούν οι υπάλληλοι της Βουλής, οι οποίοι με ανακοίνωση τους διευκρινίζουν πως δεν ανήκουν στα λεγόμενα μισθολογικά ρετιρέ, ενώ υποστηρίζουν πως και αυτοί έχουν υποστεί περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Παράλληλα αναμένουν τη θέση που θα πάρει σχετικά με τα μισθολογικά τους ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Ευάγγελος Μειμαράκης, ενώ ισχυρίζονται ότι για άλλη μια φορά στοχοποιούνται απο κυβέρνηση και ΜΜΕ.

Αναφορικά με την ανακοίνωση της γενικής γραμματείας της κυβέρνησης, στην οποία διευκρινίζεται το νέο μισθολογικό τους καθεστώς, οι υπάλληλοι σημειώνουν πως  για μια ακόμα φορά, βρέθηκαν στο στόχαστρο της κυβέρνησης και στα φώτα της δημοσιότητας.

“Η κυβέρνηση με τη σημερινή ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει σε εβδομαδιαία βάση ότι η αιτία για το σύνολο των δεινών της χώρας και ο δρόμος για την ανάπτυξη και την ευημερία ταυτίζεται με τη συνεχή διαπόμπευση των υπαλλήλων της Βουλής. Εμείς, σεβόμενοι το Σύνταγμα της χώρας και τη συνταγματική αυτονομία της Βουλής, αναμένουμε τη θέση του προέδρου της Βουλής” αναφέρει η ανακοίνωση.