Τσίπρας: “Θα έρθουν και άλλα μέτρα”

Επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στη Βουλή, κάνοντας λόγο για “επικήδειο ομιλία του κ. Σαμαρά” και κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι μέχρι τον Φλεβάρη θα φέρει και νέα μέτρα.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι έχει τέσσερις ολόκληρους μήνες να συμμετάσχει σε συνεδριάσεις της Βουλής λέγοντας “κ.Σαμαρά κάναμε μαύρα μάτια να σας δούμε..εύχομαι να σας ξαναδούμε στις προγραμματικές δηλώσεις της επόμενης κυβέρνησης που θα έχει κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ” .

Παράλληλα, ζήτησε απο τον πρωθυπουργό αλλά και απο τον κ. Βενιζέλο να μην κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για προνόμια, αφού τα κόμματα τους είναι αυτά που τα καλλιέργησαν και υποστήριξε πως δεν υπολογίζουν το Σύνταγμα αφού δεν λαμβάνουν υπόψην τις αποφάσεις τους Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές στις συντάξεις, που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο.

Τέλος, σημείωσε πως το πρόγραμμα για την Ελλάδα δεν βγαίνει, αφού μεγαλώνει την ύφεση και αποκλείει την ανάπτυξη και τόνισε πως “μόνο η κ. Μέρκελ και εσείς πιστεύετε σε αυτό”.