Τρισδιάστατο το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ

Είναι η πρώτη φορά που μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, και μάλιστα η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ, θα βιντεοσκοπηθεί με αυτόν τον τρόπο. Το Βρετανικό παλάτι βάζει την τεχνολογία στη… ζωή του και το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Ελισάβετ οι Βρετανοί θα τον παρακολουθήσουν φορώντας ειδικά 3D γυαλιά.

Η ομιλία της Βασίλισσας μαγνητοσκοπήθηκε στο παλάτι την Παρασκευή, όπως μεταδίδει η Indipendent. Θα μεταδοθεί από τρία κανάλια στη Βρετανία και οι τηλεθεατές θα χρειαστούν τα ειδικά γυαλιά και τηλεόραση, για να παρακολουθήσουν τρισδιάστατα της ευχές της Ελισάβετ.

Το 2007το μήνυμα της Βασίλισσας είχε μεταδοθεί ζωντανά από το Youtube για πρώτη φορά, ενώ το κανάλι του παλατιού στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα αριθμεί από τότε 40 εκατομμύρια επισκέψεις. Επίσης, υπάρχει και λογαριασμός στο Twitter για την βασιλική οικογένεια από το 2009.

Κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς τι θα λέει η βασίλισσα στο μήνυμά της. Θεωρείται, όμως, ότι δεν θα κάνει αναφορά στην εγκυμοσύνη της δούκισσας του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον.